https://www.youtube.com/watch?v=7uB-_ZUXGZ4


A Lazy Bird jegyek még eddig elérhetők:

   

PROGRAM

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

NAGY HALL

A TalentPool by WHC teremben a munkaerőpiac jövőjét járjuk körül. A délelőtt során számos izgalmas témát érintünk, hogy segítsünk felkészülni a jövő kihívásaira és lehetőségeire:

 • Hogyan alakítja át az AI a globális munkaerőpiacot a jövőben? Erről Matt Charney, az egyik top globális influencer mesél majd, aki egyenesen az USA-ból érkezik hozzánk!
 • Az AI-tudás ereje a recruiterek kezében – avagy kiderül, hogyan vértezzék fel magukat a toborzók az mesterséges intelligencia által nyújtott tudással, illetve hogyan tudnak lépést tartani az AI fejlődésével.
 • Mik az aktuális trendek a magyar munkaerőpiacon? Vedd fel a fonalat, ha lemaradtál!
 • Egy különleges interaktív gameshow során az is kiderül, mennyire látnak bele a közönség fejébe a HR vezetők a kékgalléros toborzás témájában!

8:45

Startol a TalentPool by WHC színpad

Simon Krisztián
Market!ng&Media BrandMania, SzuperZÖLD
Főszerkesztő, Műsorvezető

Rontó Ádám
WHC
Szövetkezeti-szolgáltatás területi vezető

8:55

Tehetségek a focipályán és az üzleti világban – Interjú Szoboszlai Dominik menedzserével

Ha valaki ügyes, az önmagában nem jelent semmit! Tudatos karriertervezésre van szükség a fociban és az üzleti életben egyaránt ahhoz, hogy a tehetségek tényleg ki tudják magukból hozni a maximumot. Csiszolatlan gyémántra bukkanni sokunk vágya. De mi legyen a következő lépés, ha ráleltünk a kincsre? Egyáltalán honnan tudhatjuk, hogy kincsre bukkantunk?

Esterházy Mátyás
EM Sports Consulting
Alapító

Moderátor:
Galambos Márton
Forbes
Főszerkesztő

9:15

Megnyitó

Tóth Gergely
HR Fest
Alapító

9:30

Bullshit or Legit: What The Future of Talent Acquisition Really Looks Like

In this exclusive presentation created just for HR Fest attendees, we’ll go beyond the buzzwords and BS to identify which TA trends will truly impact the future of talent acquisition, and which trending topics fail to live up to the hyperbole and hype. We’ll discover what’s making a difference in how hiring happens, and what TA practitioners can do today to future proof the function. With tons of empirical evidence, real life case studies, cutting edge research and global data, this session’ll provide people leaders a framework to understand what the future of TA really looks like. For real.

English

Matt Charney
HR.com
General Manager, Talent Acquisition

10:00

A jövő vezetője tudatos influencer

A vezetés lényege, hogy szándékosan hatunk mások viselkedésére. A vezetők a végeredményre a csapatukon keresztül hatnak, tehát igaziból embereket befolyásolnak. De mit jelent ez a befolyásolás a mai világban? Tud introvertált emberből influencer lenni?

Németh Kornél
Rossmann Magyarország Kft.
Ügyvezető

Dr. László Móni
Personal branding tanácsadó

Endrei-Kiss Judit
RTL
Chief People & Culture Officer

Moderátor:
Horváth Ágnes
WHC
Üzletágvezető – szellemi munkaerő közvetítés és kölcsönzés

10:30

Az okot áruld el, ne engem

Mit tehetünk közösen a leszakadóban lévő rétegek felzárkóztatása érdekében? Az oktatás és a munka a sok közül az a két legfontosabb tartópillére társadalmunknak, amely építését azonnal meg kell kezdeni, de csak évek múlva hoz eredményt. Mindannyiunknak sok feladata van ebben. Munkáltatóként mit tehetünk?

Mezei István
Erste Bank Hungary Zrt.
Régióvezető

10:40

Téma: Magyarország munkaerőpiaci, foglalkoztatási stratégiája

Berta Péter
WHC
Ügyvezető

11:05

Nyelveken átívelő kommunikáció: kulturális integráció és AI-technológiák CHEQ-kel

Ismerd meg, hogyan változtatják meg a CHEQ és az AI-technológiák a játékszabályokat, amelyek révén a vállalatok hatékonyan működhetnek és prosperálhatnak a globális munkaerő mozgások által átalakított piacokon anélkül, hogy fel kellene adniuk a közösségépítés, az egyszerű adminisztráció, a vállalati kultúra építését, mint fő célokat.

Tanczenberger Andrea
CHEQ
Divízió vezető

11:20

Recruitment audit: Keserű és orvosság

Paróczay Balázs
The Source CODΞ Agency
CEO, Alapító

11:40

Talenttől az AI-ig

Kiélezett kihívásokkal kell szembe néznie a munkaerőpiacnak. Egyszerre van munkaerőhiány és leépítés, mindez az üzleti igényekre adott szervezeten belüli optimalizációhoz igazítva. Hogyan lehet egy cég produktívabb? Hogyan értékelődött fel a kompetencia? Miként szól bele a munkák szerveződésébe az AI? Ezeket a témákat boncolgatjuk előadásunkban, és a felvetésre saját megoldásokkal is szolgálunk, amiket a standunkon is megtekinthettek!

Dr. Otti Csaba
Login Autonom Kft.
CEO

Dr. Fehér András
Login Autonom Kft.
CEO

12:00

Az álláskeresés emberi oldala

A Profession 2021 óta támogatja a hátrányos helyzetben lévő munkavállalókat. A koronavírus miatti munkaerőpiaci válságban az elsők között tapasztaltuk a munkakeresők megnövekedett számát. Megvizsgáltuk, hogy milyen eszközök állnak azok rendelkezésére, akik kénytelenek voltak pályát váltani. Rájöttünk, hogy elemi szükség van egy felületre, amely összefogja a legfontosabb tudnivalókat. Így jött létre az Emberi oldal. 2022-ben pedig ezzel szemben munkaerőhiány alakult ki a piacon, miközben félmillió fogyatékkal élő ember alig 27,5%-a volt foglalkoztatott.

Varga Balázs
Profession.hu
Marketing Director

12:20

Ki lát bele leginkább a hazai HR-esek fejébe? Quick Quiz Blue Edition

Rendhagyó formátummal kísérletezünk! Itt most a nézőké a főszerep! A színpadon lévőknek kell megtippelnie, hogy a nézők mire szavaznak egy-egy kérdésben! A játék végén megtudjuk ki ismeri a legjobban a HR-es véleményét!

Zsadányi-Nagy Zsanett
Borsodi Sörgyár
HR Igazgató

Szüle Mária
BMW Manufacturing Hungary
HR menedzsment vezető

Játékvezető:
Göltl Viktor
WHC
CEO

NAGY HALL

Az ember és a mesterséges intelligencia találkozása a Believe in Your People by Training360 teremben! Egy délután, amikor a tudás, a technológia és az emberi fejlődés együttese áll középpontban:

 • Az AI tanít minket vagy mi tanítjuk az AI-t? Megvizsgáljuk, hogy az ember és gép kapcsolata mennyire kölcsönösen befolyásoló és tanuló jellegű, és hogyan formálja egymást az egyre fejlettebb technológia és az emberi tudás.
 • Egy workshopon keresztül bemutatjuk, hogy az emberek és az AI miként működhetnek együtt hatékonyan: People vs. AI.
 • When AI conquers the World of work – New Avenues for coaching: Felfedezzük, hogy az AI miként nyit új utakat, és hogyan alakíthatja át a coaching szakmát!
 • Hogyan alakul át a társadalom az AI hatására hosszú távon? Körüljárjuk az AI hosszú távú társadalmi hatásait. Vajon hogyan változik meg az életünk, a munkánk és a kapcsolataink az AI térhódítása nyomán?

13:10

Startol a Believe in Your People by Training360 színpad

Hajdu Péter
Speak Well Kft.
Ügyvezető, nyilvános beszéd tréner

Pintér Miklós
Training360
Értékesítési és marketing igazgató

13:25

English

Johannes Trauth
BMW Manufacturing Hungary Kft.
Vice President Human Resources Plant Debrecen

Moderátor:
Galambos Márton
Forbes
Főszerkesztő

13:45

Az AI tanít minket vagy mi tanítjuk az AI-t?

Filep Szabolcs
Training360 + PROGmasters
Ügyvezető igazgató

Királyházi Csaba
Overon VR
Ügyvezető

Moderátor:

14:05

AI a kétélű kard! – Víziók a munkaerőpiac átalakulásáról

Az AI forradalom itt dübörög az ajtón. Sokan érezzük, hogy nagy változásokat fog hozni nemcsak a munkaerő piacon, de társdalami szinten is. Valószínűleg a skynet egyhamar nem veszi át a hatalmat mint a Terminátorban, de már látszik, hogy sok részét az életünknek gyökeresen megváltoztatja majd. Nem ígérjük, hogy megmondjuk a tutit, de egy izgalmasat mindenképp beszélgetünk róla!

Veres Rita
Edisonplatform
Társalapító

Kerekes Antal
PwC Magyarország Kft.
Consulting leader, partner

Tóth Gergely
HR Fest
Alapító

Keleti Arthur
ITBN
Alapító, Kibertitok jövőkutató

Moderátor:
Gombás Éva
Starge – A Leadership Resources Company
Founder

14:35

Az AI árnyékában (?) – interaktív kártyaparti

A HR Fest folyamán hallott-látott előadások sok információval szolgálnak és inspirációt indítanak el a látogatókban. Emellett mégis maradhatnak kérdések, kimondatlan gondolatok és érzések, amelyeknek ezen a rapid kártyapartin kívánunk a nap zárásaként teret adni.

A Training 360 interaktív lehetőséget nyújt az együtt gondolkodásra, a véleménycserére, sőt az érzések ventilálására is az AI-t illetően. Hogy vagyunk az AI árnyékában emberként most? Erre keressük a választ közösen. A „hol tartunk most” témakör mellett az „egy hajóban evezünk” – érzetének megélése is lehetővé válik az asztalok mellett, a moderációval kísért interaktív beszélgetések folyamán.

Szilvágyi Beatrix
Training360
Senior tréner, coach

15:35

Jelenben élsz vagy a jövőt építed? Kutatás a jövőbe mutató kompetenciák szerepéről

Hogyan fejleszthetsz jövőbiztos szervezetet? Munkatársaiddal szembeni elvárásaidban milyen mértékben jelennek meg a jövőbe mutató kompetenciák? Kutatási projektünk azt vizsgálja, hogy az elmúlt időszak erőteljes piaci és technológiai változásai milyen módon formálják a hazai vállalatok kompetenciaelvárásait és humánfejlesztési gyakorlatát. Kutatásunk tapasztalatai hatékony segítséget biztosíthatnak a szervezet versenyképességét támogató és a tehetségek számára vonzó HR-stratégia átgondolásához.

Dr. Tóth-Téglás Tünde
ELTE Felnőttképzés-kutatási és Tudásmenedzsment Intézet
Egyetemi oktató

KIS HALL

13:00

Startol a MessageMastery színpad

Beck Márton
MindMIners Collective
co-CEO

13:10

Harc a figyelemért – frontvonalban a vállalati szerkesztőségek

A hatalmas kommunikációs zajban egyre nehezebb hatékonyan megszólítanunk, informálnunk a munkavállalóinkat. Hiába a több és egyre színvonalasabb csatornák, a mobilon is elérhető kommunikáció, ha a tartalmakkal nem tudjuk őket elkötelezni. Hogyan legyünk izgalmasabbak, attraktívabbak, merészebbek? Egyáltalán milyen tudású kollégákra van szükség? Vagy kivel kellene együttműködni házon belül és kívül, hogy egy mini vállalati szerkesztőséget tudjuk felépíteni, ami harcba szállhat a megváltozott tartalomfogyasztási szokások harcmezején? Erről beszélgetünk és hozunk jó példákat.

Azurák Csaba
I/I Production
Kommunikációs szakértő

Gál Judit
Eisberg Hungary Kft.
Marketing és kommunikációs vezető

Moderátor:
Barathi Tamás
Blue Colibri App
Co-founder, CEO

13:35

Business Operation Support – működésbiztonság átmeneti időszakokra

A projektek erőforrás-elszívó hatása jellemzően együtt jelentkezik az erőforrás-kapacitás csökkentésének törekvéseivel. Ennek eredménye, hogy legjobb esetben is mindössze ugyanazzal az erőforráskerettel kell egyszerre ellátni a napi feladatokat és a projektekből adódó plusz terhelést. Ezzel a jelenséggel kiemelten kell foglalkoznunk az automatizáció éveiben, hiszen folyamataink automatizálásához hozzá sem tudunk kezdeni, amíg azokat nem formáljuk arra alkalmassá.

Huzella Bálint
United Consult Zrt.
Operation Lead

13:45

Hogyan tűnj ki, amikor mindenki ki akar tűnni! – Employer Branding zajos időkben

Kitűnni a zajból, ez minden employer branding kampány célja. A tömegből kiemelkedni pedig egyre nehezebb, hiszen mindenki ezért dolgozik. Mi működik, mi nem működik, mit tanultunk abból, amit megpróbáltunk, de nem működött. Ezekről a korántsem egyszerű kérdésekről beszélgetünk vendégeinkkel. A kerekasztal során sok gyakorlati ötletet osztunk majd meg!

Mezei Georgina
Morselli Employer Branding Ügynökség
Társalapító, Employer Branding és kommunikációs vezető

Zoller Ágnes
ExxonMobil Hungary
Public and Government Affairs Manager, Hungary and Czech Republic

Moderátor:

Komáromi Zsófia
Publicis Groupe Hungary
Chief Talent Officer

14:15

Első AI tapasztalatok az employer brandingben a Continentálnál

A Continental a kutató-fejlesztő tevékenysége kapcsán már régóta dolgozik mesterséges intelligenciával, amelyet ma már a HR-ben is egyre szélesebb körben kezdhetünk alkalmazni. Az AI-t egy nem szokványos területen, egy employer branding kampány elkészítése során próbáltuk ki, amellyel kapcsolatos tapasztalatainkat osztjuk meg a HR Festen.

Kalmár Ákos
Continental Csoport Magyarország
Országos HR vezető

Takács István
Continental Csoport Magyarország
Országos kommunikációs vezető

14:35

Persona non grata – avagy szegmentált kommunikációval a releváns munkaerő nyomában

Vedd fel a kesztyűt a munkaerőpiac fokozódó nehézségeivel szemben: kommunikálj személyre szabottan. Egyszerű tanács, amit mégis nehéz jól csinálni – meg kell ismerned önmagad, és nem kevésbé a célcsoportodat. Hogy miért, hogyan, milyen eszközökkel, erről mesélünk saját kutatásunk eredményei alapján.

Gyana Zsófia
Impact Works
Employer Branding Divízióvezető

Garamszegi Éva
Impact Works
Employer Branding Stratéga

ARANY HALL

A HR AI Central teremben az emberi erőforrások és a mesterséges intelligencia fuzionálnak! Itt a helyed, ha érdeklődsz az AI szerepe és lehetőségei iránt a munka világában. Forró aktualitásokkal várunk:

 • Hogyan működtess egy belső kommunikációs szerkesztőséget? Milyen feladatokat tud átvenni az AI?
 • AI-támogatott Candidate Experience – Én kipróbáltam és elmondom mit tanultam belőle!
 • Hol tart most a szervezeted AI-érettsége és mit tudsz tenni hogy early adapterek legyetek?
 • Az emberi és mesterséges intelligencia együttműködésének előnyei és kihívásai a vállalat teljes folyamatában.
 • Személyes hatékonyság növelése AI segítségével! Megmutatjuk hogy fogsz dolgozni te is pár hónap múlva.
 • Ma Magyarországon 600 ezer ember munkáját érinti az AI. Igen, te is benne vagy ebben!

13:15

Startol a HR AI CENTRAL színpad

Gyetvai Alexandra
The Source Code Agency
Talent Acquisition Advisor

13:25

A szervezeti AI érettség lépcsőfokai – mire érdemes figyelni már az elejétől?

A mAI világunk részévé vált az AI. Mégis, amilyen könnyen ki tudunk próbálni vagy épp a munkánkban használni személyesen egyes funkciókat, applikációkat, annyira nem egyszerű a kérdés, hogy egy szélesebb: „Szervezeti-működési szinten hogyan lehet ezekre a technológiákra jól építeni, bevezetni? Hogyan kezdjünk neki egyáltalán egy ilyen változásnak?” Az előadásomban kiemelek néhány olyan tényezőt, amelyeket már az első lépésektől érdemes tudatosan kezelni a sikerhez és egy kis bepillantást adok a szervezeti AI érettségi modellbe, amit fejlesztettünk.

Lángfalvy Anna
AIPartners / Mindshare
Szenior HR és változásmenedzsment tanácsadó (együttműködő partner) / HR vezető

13:45

AI támogatott Candidate Experience – Én kipróbáltam és elmondom mit tanultam belőle!

Néhány hónappal ezelőttig egy IT cég recruitment csapatát vezettem. Mi mindig imádtunk kisérletezni az új dolgokkal, így több mindent is kipróbáltunk már, hogy az AI-t hogyan lehet használni a recruitmentben.
Elmesélem miket tanultam ebből, illetve hogy szerintem milyen skilleket és mindsetet szükséges elsajátítania egy recruiternek, hol tudod megtanulni használni ezeket a toolokat, hogy a saját javadra tudd majd fordítani az AI-t!

Faragó Ádám
Recruitment Leader

14:05

Data Science and the art of human touch – What is the ideal match for recruitment? – Mi lehet az ideális párosítás a toborzásban?

English

Dive into recruitment’s future with HROS. Explore HR Tech’s dramatic changes and understand AI’s pivotal role in reshaping hiring. The surprise? We invite Maria Baumgartner (CEO of HROS.io from Austria) to help us unlock the secrets behind personality-based matching. Know more about the magic of combining data with the human essence, and power of referrals. Harness technology to attract top talent.

Maria Baumgartner
HROS.io
CEO

Kelliár Zsolt
HROS.io
Co-Founder & COO

14:25

Mesterséges intelligencia vs. természetes butaság… azaz: miben tud segíteni az AI a munkatársak fejlesztésében?

Az előadásban arra keresünk válaszokat, hogy mire használható ma és holnap az AI a vállalati/szervezeti képzés-fejlesztésben, a munkatársak kompetencia fejlesztésében.

Vitéz Gyöngyvér
SkillDict
CEO, Szakmai vezető

Könczöl Tamás Balázs
SkillDict
Innovációs igazgató

14:45

A mesterséges intelligencia hatása a munkavégzésre

Az AI-rendszerek fokozatosan átveszik szerepüket a munkakörnyezetben, és számos területen hoznak változásokat. Az előadásból megtudhatjuk, hogyan változik az üzleti és szakmai környezet a mesterséges intelligencia térnyerésével, és hogyan kell felkészülnünk a változásokra annak érdekében, hogy hatékonyan kihasználhassuk az új lehetőségeket és megőrizzük versenyképességünket a dinamikus munkaerőpiacon.

Hódy Árpád
Microsoft Magyarország Kft.
Ügyfélsikerért és terméktámogatásért felelős vezető

15:05

When AI conquers the World of work – New Avenues for coaching

English

This presentation discusses how AI is changing workplaces. Traditional roles are being replaced by AI, affecting jobs. HR professionals become job architects, adapting to these changes. Uncertainty about AI impact is addressed. Redesigning jobs becomes crucial for human-AI collaboration. However, even more important with this uncertain future in mind is building the right capabilities, empowering people to adapt as a key factor for success in this transformative era.

Patrick Rütten
CoachHub
Senior Behavioral Scientist BeNeLux & Nordics & Eastern Europe

15:25

AI coachok világa. Kiegészít vagy kizár?

Az ICF Magyar Tagozatának coachai demostrációra készülnek. “Humán” coachok és AI coach “kolléga” dolgoznak a helyszínen és az online térben. Ügyfelek tapasztalatai és interaktív kibeszélés a közönséggel.

Segal Hajnalka MCC
ICF Magyar Tagozata
Tag

Dr. Martin Hajdu György
ICF Magyar Tagozata
Stratégiai Csapat tag

Moderátor:
Éliás Nóra
ICF Magyar Tagozata
Business coach, kommunikációs szakember

15:45

Tudáskinyerés és feldolgozás – Többet, jobbat, gyorsabban

Mi lenne, ha képesek lennénk több száz szöveges dokumentumot percek alatt feldolgozni és megtalálni a számunkra legrelevánsabb és leghasznosabb részeket? Mi lenne, ha ezt a sok-sok tudásdarabkát fel tudnánk használni ötleteink kibontásához, részletes tervek készítéséhez, valamint szintetikus célcsoportokkal elképzeléseink teszteléséhez és validálásához? És mi lenne, ha ez a képesség már ma rendelkésünkre állna?
A nagy nyelvi modellek lehetőséget biztosítanak, hogy az adat korszakból átlépjünk a tudás korszakba, ahol eddig elképzelhetetlennek vélt hatékonysággal és gyorsasággal tudunk alkotni.

Lukács Attila
Wavemaker – AI Consultant
Generative AI Researcher & Consultant

LOKÁL

A 1Life – Human Sustainability by UNION teremben arról beszélgetünk, hogy a fenntarthatóság velünk kezdődik, a saját „élet/elemünk” feltöltésével, eltérő élethelyzetekben eltérő igényekkel! A saját szervezetünk után pedig jöhet a munkahelyi szervezet. Hogy tudnak a munkahelyek bennünket a fenntarthatóságban támogatni?
Mert a life, az 1Life!
Különös figyelmet szentelünk az alábbi témáknak:

 • Társadalmilag elismert függőségünk: szenvedély, ambíció vagy munkamánia?
 • A munka-magánélet egyensúlyban való gondolkodással becsapjuk Önmagunkat, csak intergrációban érdemes gondolkodni. Egy Oxfordi Vita keretében vizsgáljuk felül a munka és a magánélet elkülönítésének hagyományos modelljét.
 • A napos B oldal – Hiszen élet 40 felett is van! Sőt! 🙂
 • Szuper(hős)nők – Mi segíti a nőket igazán a munkahelyen? Fókuszba helyezzük a női munkavállalók kihívásait és lehetőségeit, és megvizsgáljuk, hogy milyen tényezők támogatják őket a munkahelyen.

9:40

Startol a 1Life – Human Sustainability by UNION színpad

Harsányi Bence
Momentán Társulat
Alapító tag

Kiskovács Attila
Momentán Társulat
Imprószínész, tréner, alapító

9:55

Társadalmilag elismert függőségünk: szenvedély, ambíció vagy munkamánia

Mit jelent a munkamánia és hogyan tudjuk felismerni? Vannak-e különbségek az egyes kultúrák, szektorok, foglalkozások, nemek és életkori csoportok mentén? Milyen egy munkafüggő karakter? Milyen munkahelyi szervezetek termelik ki magukból a munkamániásokat? Az előadás során ezekre és más, a munkafüggőséggel kapcsolatos izgalmas kérdésekre kaphatunk választ.

Dr. Kun Bernadette
ELTE Eötvös Loránd Tudományegyetem, Pszichológiai Intézet, Klinikai Pszichológia és Addiktológia Tanszék
Tanszékvezető, egyetemi docens

10:15

Stresszközelben – A teljesítmény és a jóllét mérlegén egyensúlyozva. Megtérülő megoldás a mentális és fizikai jóllét megőrzéséhez.

A magyar munkavállalók közel 34%-a szenved a stressz testi-lelki tüneteitől, elmondható, hogy minden 3. munkavállaló érintett. A cégvezető vállán nagy a felelősség, hogy megnyugtató megoldást találjon pont egy olyan időszakban, amikor folyamatos változások miatt sokszor csak a tűzoltásra van lehetőség. Egy olyan innovatív munkavállalói jólétet támogató megoldást mutatunk, mely leveszi a cégvezető válláról a terhet. Egy rövid és hosszú távon is megtérülő és könnyen bevezethető komplex program HR és szakpszichológiai tanácsadó szakértők támogatásával.

Renfer Péter
Nordconn
Alapító

10:35

Mennyi az elég? – Hol húzzuk meg a határokat emberként és vezetőként?

Egyénként, vezetőként hol húzza meg az ember a határt az egyensúly és a fenntarthatóság érdekében? Mik a praktikus saját tippek, tapasztalatok, milyen az, amikor nem megy? Mennyi az elég a szervezet részéről, mennyit várok el vezetőként, hogyan várom el, hogyan segíthetem vagy akadályozhatom a határok betartását (egyensúly) is, a hosszútávú teljesítmény érdekében?

Mészáros Mariann
Dorsum
Vezérigazgató

Szirmák Botond
Provident Pénzügyi Zrt.
Vezérigazgató

Havas Gábor
Union VIG Biztosító Zrt.
Elnök-vezérigazgató

Moderátor:
Byssz Robi
hTWORG
Co-Founder

11:05

Céges car policy kialakítása: gyakorlati megoldások HR szemmel

Operatív lízing jelentése. Lízingelt autó előnyei a HR számára. Miben segíthet a jó flottapartner? Car policy kialakítása, hogy a folyamatok gördülékenyen menjenek.

Lugosi Viktória
Arval Magyarország
HR Generalista

11:25

Téma: Kivételből gyakorlat – Láthatatlan betegségek a munkahelyen. Mit tudunk róluk, mit kezdünk velünk és miért (lennének) fontosak a valódi wellbeinghez?

Harsányi Bence
Momentán Társulat
Alapító tag

Kiskovács Attila
Momentán Társulat
Imprószínész, tréner, alapító

Erős Antónia
Egy Csepp Figyelem Alapítvány
Alapító

11:55

Oxfordi vita – a munka-magánélet egyensúlyban való gondolkodással becsapjuk Önmagunkat, csak integrációban érdemes gondolkodni

A munka-magánélet egyensúlya vajon azt jelenti, hogy 50% munka – 50% magánélet? Vagy az egyensúly inkább azt jelenti, hogy férjen bele minden, ami fontos számunkra, hol így – hol úgy! Valahogy! Hol és hogy húzzuk meg a határokat, ha nincs rajtunk ki- és bekapcsoló gomb? Az egyensúly, ha van egyáltalán ilyen, akkor az csak pillanatnyi? Lehet-az tartós?

A pro oldalon az integráció pártiak. A contra oldalon az egyensúly hívők. A színpadon fergeteges vita. Te pedig legyél ott a nézőtéren!

Kriza András
Ford Motor Company
HR Manager

Dr. András Klára
Egis Gyógyszergyár Zrt.
HR és kommunikációs igazgató

Magyar Miklós
VELUX
Regionális HR Igazgató CEE

Medvey Leila
K&H Bank
HR Igazgató

Moderátor:
Pécsi Judit
UNION Biztosító
HR Igazgató – HR Fest Advisory Board tag tag

12:35

Hogyan lehet a kultúra fenntartható? – avagy a nemek harca az idővel

A befogadó kultúra erősítésének globális programja magyar fejlesztés alapján. EY x Actionlab

Vitézy Péter
ActionLab
Társtulajdonos, Tartalomfejlesztési vezető

Farkas Margit
Ernst & Young Tanácsadó Kft.
Partner – People Advisory Services, HR Fest Advisory Board Tag

12:55

EBÉDSZÜNET

13:30

Pörögj rá a délutánra Attilával és Bencével!

Harsányi Bence
Momentán Társulat
Alapító tag

Kiskovács Attila
Momentán Társulat
Imprószínész, tréner, alapító

13:40

Employee Sustainability – MOZGASD be a szervezet rejtett tartalékait!

A mozgásegészség csökkenése alig észrevehető teljesítményromlással indul, majd komoly kapacitáskieséseken át juthatunk el a sérülésekig, kiégésig, felmondásig.

A dolgozói egészségállapot a teljesítmény, a motiváció és a megtartás kulcsa is lehet egyben – szerepe pedig az ESG korszakában még jelentősebbé válik.

Hogyan tehetjük tervezhetővé és mérhetővé az egészségállapotot és annak fejlesztését? Miért az employee sustainability jelenti a jövő stratégiáját a kampányszerű programok helyett?

Tények és tévhitek – komplexen a mozgásegészségről.

Takács Zita
Click on Hungary Kft., MOVEon Project
Alapító, tulajdonos

Hegyi Csaba
MOVEon Project
Társalapító

13:50

Financial wellbeing – Munkatársból társtulajdonos

Mihók Krisztina
Erste Bank
HR vezető

14:00

Egészség Stratégiai Gondolkodás: a fenntarthatóság a saját egészségünkkel kezdődik! – Gondolatok a növekvő dolgozói elvárásokról és vállalati költségekről

Mennyire számítanak a tényszámok és mennyire az igények, érzések a vállalati egészség döntésekben? Mennyire lehet kielégíteni a különböző generációk eltérő igényeit? Szolgáltatói oldalon mit látunk, mire használják az emberek az egészségbiztosítást? És még mire szeretnék? Miként lehet kezelni a szolgáltatói árak és a gyakoribb használat miatt a díjak emelkedését? Mennyire szükségszerű a közbeszédben romló állami ellátás kiváltására vagy támogatására a magánbiztosítás? Mit tartanak szükségesnek a szakértők hosszabb távon fenntartani vagy esetleg a gyakorlat alapján kihagyni?

Bartók János
UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
Igazgatósági tag

14:25

A napos B oldal – Mi kell hozzá a munkahelyen?

Mit ér a munkavállaló, ha már nem fiatal? Többet vagy kevesebbet? Miben számít munkatársaink életkora és miben nem?

Teher vagy kiapadhatatlan erőforrás az idősödő munkavállaló? Mik a céljai? Hogyan lehet motiválni és megtartani azt, aki már túl van leglelkesebb évein? Mit várunk a munkától, s mit vár el a munkahely tőlünk? Biztos, hogy a fiatal a lelkes? Mit ér a munkahelyi megbecsülés és miért fontos? Miért dolgozunk?..

Mit tegyen a vezető, ha saját magán tapasztalja, hogy már a B oldal forog?…itt csak azért hagyom abba a felsorolást, mert sok dolgunk lesz még, de a HR Festen innen indulunk…s hogy meddig jutunk, s hogy folytatjuk, csak rajtunk múlik…én folytatom a gondolkozást, tartsatok velem…

Jakupcsek Gabriella
Jaga art Kft.
Ügyvezető

14:50

Történeteim a motivációm tükrében

Sokkal izgalmasabb történeteink útján felismerni, egy maghatározó pillanatot, amikor nagyon jól érezzük magunkat a bőrünkben. A kérdés, hogyan tudjuk megismételni, sőt mi több fenntartani ezt, amikor repül a pillanat, száguldanak a percek, mert Flowban vagyunk. Te tudod, hogy nálad ez mitől függ?

Ábri Judit
CHN
Owner

15:10

Szuper(hős)NŐK – folytatása következik – … és még mi segíti a nőket valóban a munkahelyen?

Sasdi Helga
We are Open
Chair

Moderátor:
Kiskovács Attila
Momentán Társulat
Imprószínész, tréner, alapító

15:50

Kismamák és Kispapák szellemi foglalkoztatása – kihasználatlan munkaerő-tartalék! #Jövőépítők

Rejtett lehetőségek – atipikus, szövetkezeti foglalkoztatás. Ebben a kerekasztal beszélgetésben körbejárjuk milyen igényei vannak a kismamáknak (kispapáknak), milyen törvény adta lehetőségek állnak rendelkezésre az ő foglalkoztatásuk kapcsán. Illetve, hogy mindez hogyan találkozik a munkáltatói oldalon.

Békéssy Olga
Női Váltó magazin
Alapító-főszerkesztő

Fremda Balázs
Morgan Stanley
HR igazgató

Moderátor:
Nerhaft Marianna
WHC
Szövetkezeti-szolgáltatás területi vezető

16:15

Ami most “Very-fáj”, egy kattintással “Very-jó” lehet: Helló digitális jövedelemigazolások, helló Verify!

Új korszak a HR digitalizációban: Intsünk búcsút közösen a HR Fest-en a papír alapú munkáltatói igazolásoknak, és a velük járó fejfájásnak! Megérkezett Magyarország első digitális munkáltatói jövedelemigazoló megoldása, a Verify! Vedd le a terhet a bérszámfejtő és HR-es kollégák válláról, hogy év végére szépen lassan elfelejthessék a munkáltatói igazolások kiállításának lépéseit. Segíts munkavállalóidnak, hogy gyorsabban

Benko William
Salarify
Country Manager

KIS HALL

A Digital HR Catalysts by HRmaster teremben a HR világának digitális átalakulása áll középpontban, hogy mélyebben megérthessük és kiaknázhassuk a digitális HR területén rejlő potenciált.
Néhány izgalmas téma, ami rád vár:

 • Nézőpontváltás – Hogyan olvadnak össze a HR-rendszerek? Stratégiai és operatív szemszögből is megnézzük, hogyan lehet hatékonyan és összehangoltan kezelni a HR-folyamatokat a digitális környezetben.
 • Kutatási eredmények segítségével feltérképezzük, hogy a vállalatok mennyire használják ki a CSR adta lehetőségeket a HR területén.
 • Bérszámfejtés egyszerűbben! Miben segítenek az integrált rendszerek? Bemutatjuk, hogy a digitalizáció hogyan segít a bérszámfejtési folyamatok hatékonyabb kezelésében, és hogyan vesz le jelentős terhet a számfejtést végző munkatársak válláról.

9:40

Startol a DIGITAL HR CATALYSTS by HRmaster színpad

Oszlánszki Péter
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Emberi Erőforrás Vezérigazgató-helyettes

9:50

Beyond productivity: The journey to the quantified organization – Globális kutatási eredmények

A munkavégzés fokozódó digitalizációjának eredményeképpen a szervezetek hatalmas mennyiségű, a munkához és a munkaerőhöz kapcsolódó adathoz jutnak – az ilyen adatok mennyisége hónapról hónapra 50%-kal nő. Az viszont sok szervezet számára jelent kihívást, hogy kiválassza a stratégiai szempontból meghatározó mérési fókuszokat – és ne csak azt mérje, amit könnyen tud -, az adatalapú működést a mindennapok részévé tegye, vagy akár az is, hogy ennek eredményeképpen minden érintett – az egyéni, a csapat és az egész vállalat – számára értéket teremtsen. A Deloitte friss globális kutatásának eredményeire épülő előadás ehhez ad inspirációt a lehetséges megvalósítási irányok illetve konkrét példák bemutatásával.

Csépai Martin
Deloitte Hungary
HR Consulting Director

10:10

Téma egyeztetés alatt

10:50

Mindig lehet szebb, jobb, digitálisabb – komplex HR-megoldás integrált bérszámfejtéssel!

A bérszámfejtés egy unalmasnak és kevéssé fejleszthetőnek tartott terület a legtöbb cégnél. Pedig kiemelkedő a fontossága és rengeteg izgalmas lehetőség rejlik benne!

Megmutatjuk, hogy a mesterséges intelligencia alapú automatikus folyamatok hogyan tudják megváltoztatni a cég minden szereplőjének az életét a munkavállalóktól a menedzsmentig és hogyan könnyítik meg a bérszámfejtők életét.

A HRmaster integrált HR platform kiemelkedő hatékonyságot biztosít a HR minden területén és ebben már a bérszámfejtés sem kivétel: óramű pontossággal működő rendszer, amiben minden pillanatok alatt a helyére kerül.

Dr. Mester Csaba
Evolution Consulting Kft.
CEO

11:10

Hogyan alakítja át az automatizáció a HR-t, és hol tartunk most ebben?

Van még bárki, aki vitatkozna azzal, hogy a HR folyamatokat automatizálni kell? Túllépve a közhelyeken, ebben a beszélgetésben élő példákat kaptok majd arra, konkrétan hol szabadult fel erőforrás, hogyan alakította át a HR csapat működését, illetve milyen terveik vannak a jövőre vonatkozóan.

Oszlánszki Péter
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Emberi Erőforrás Vezérigazgató-helyettes

Váradi Csilla
eMag
HR Director

Lukács-Kárpáti Diána
Bortársaság
HR Igazgató

Moderátor:
Dr. Mester Csaba
Evolution Consulting Kft.
CEO

11:40

Hogy csinálják a bátrak? Digitális egészségügy a juttatások között

Valami érezhetően elindult a juttatási gondolkodásban, a korábban még szkeptikus tekinteteket kapó digitális egészségügyi megoldások elkezdtek helyet kapni a HR vezetők juttatási mátrixában. A korai elfogadók bátran nyitottak és már 2022 óta használói a DokiApp-nak, amely egy 11 funkciót kínáló digitális egészségügyi platform, köztük azonnali orvosi videóhívással. Azon tapasztalatokról fogunk beszélgetni, hogy miként van hatással a hiányzáscsökkenésre, hatékonyságnövelésre egy jól felépített juttatási portfólió telemedicina elemekkel, megteremtve egy igazán preventív szemléletű munkahelyi közeget.

Zámborszki Andrea
AmRest Kft.
HR vezető

Branyiczki Imre
EPAM Systems Kft.
Head of People Hungary & Serbia

Dr. Szabó György
D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt.
Vezérigazgató

Moderátor:
Somogyi Tibor
DokiApp
Alapító, Ügyvezető

12:00

Hogyan kapcsolódik szervesen a HR és a vállalati felelősség: mikro CSR aktivitások jelentősége az onboarding-tól az exit interjúig

A 2023 nyarán a Scale Impact és a WHC csoport szervezésében lebonyolított kutatás azokat a hazai vállalati jó gyakorlatokat kereste, ahol a társadalmi felelősségvállalási aktivitások szervesen összekapcsolódnak a HR által végzendő feladatokkal.

A kutatásban nagy és közepes vállalatok vettek részt, ahol a CSR többségében a HR területhez tartozik. Az eredmények alapján a két terület mélyebb összekapcsolása még egyértelműen várat magára. A kapcsolódás többnyire működik az önkéntesség és a csapatépítés, valamint az eseti adománygyűjtés és a munkavállalók bevonása területén, de a kutatás során feltárt számos más integrált megoldásra csak egy-egy cégnél van példa.

A jó hír, hogy ezek megismerésével, átvételével és HR rendszerbe foglalásával a CSR valóban a munkavállalói elköteleződés eszközévé tehető.

Sáfrány Lilla
WHC csoport
HR vezető

Zima Zsófia
Bonduelle CE Kft.
HR Igazgató CE és SEE

Miklós Annamária
Jenbacher Gas Engines Hungary Kft. // INNIO
Senior HR Vezető

Kósa Anita
AVON
PR&Advertising and Digital Manager

Moderátor:
Lévai Gábor
Scale Impact Nonprofit Kft.
Ügyvezető

ARANY HALL

Nyiss utat az új és okos megoldások felé a Smarter not Harder teremben! Ízelítőként elhoztunk párat a legizgalmasabb témákból:

 • Ne hagyd ki a programodból Kepes András előadását: Boldog hülye és az okos depressziós!
 • Employer branding- Hogyan tűnj ki, amikor mindenki ki akar tűnni?
 • Coaching jelene és jövője- Hogyan alakítja át a szakmát az AI?
 • Mesterséges intelligencia vs. természetes butaság… azaz: miben tud segíteni az AI a munkatársak fejlesztésében? Kiderül, az AI miként támogatja a munkavállalók fejlődését és tanulását és milyen új eszközöket kínál és szakmai előrelépésében.
 • Egy konkrét esettanulmány segítségével átnézzük, hogy miként automatizálhatók a HR-folyamatok Low Key Automation segítségével.

9:00

Startol a Smarter Not Harder színpad

Hajdu Péter
Speak Well Kft.
Ügyvezető, nyilvános beszéd tréner

9:10

AI támogatott terápia, karrier tanácsadás – elérkezhet az idő, amikor mindenki számára elérhetőek lesznek ezek a szolgáltatások?

Ha elakadásod van akár a munkahelyen, akár a magánéletedben, akkor kihez fordulnál szívesebben: AI-hoz vagy egy élő szakemberhez? És más a válaszod, ha heteket vagy akár hónapokat kell várnod az időpontra, hogy hús-vér emberrel beszélj? Az AI alapú mentális segítségnyújtásnak már vannak gyakorlati példái. Többek között arról beszélgetünk majd, hogy ennek milyen hatása lesz a társadalomra, mikor segít, mikor nem segít vagy éppen káros.

Szirtes Hajnalka
GuessYourself
Alapító, szervezetpszichológus

Dr. Buda László
budalaszlo.hu
Pszichiáter

Juhos Andrea
LHH Magyarország
Ügyvezető Partner, HR Fest Advisory Board Tag

Moderátor:
Szekér Zoltán
OD&IT Solutions
OWNER- CEO

9:40

Az emberi és mesterséges intelligencia együttműködésének előnyei és kihívásai a vállalat teljes folyamatában

A modern technológiai fejlesztések robbanásszerű fejlődése a munkahelyeket is átalakítja, egyre nagyobb szerepet kapnak az automatizálás és a mesterséges intelligencia eszközei. Az innováció és a technológiai változások számos lehetőséget teremtenek a hatékonyabb munkavégzésre, de kérdéseket is felvetnek. Milyen hatással van az automatizálás és a robotizáció a dolgozók motivációjára? A MI képes-e arra, hogy növelje a produktivitást vagy inkább csökkenti az egyéni felelősséget? Hogyan lehet a technológiai fejlesztéseket olyan módon alkalmazni, hogy pozitív hatása legyen az alkalmazottakra is?

Horváth Varga János
Magyar Telekom
Head of AI

Sváb Angéla
MBH Bank
Contact Center Igazgató

Méry Katalin
Magyar Telekom Nyrt.
Ügyfélszolgálati igazgató

Moderátor:
Szabó Tímea
MOTIVIVE
Alapító

10:10

HR és IT – jövőálló folyamatok és szervezet

Mi jut eszedbe HR-esként, amikor meghallod, hogy automatizáció, digitalizáció? Komplex rendszerek? Régi és új integrációja? Hosszú hónapokon átívelő bevezetési projektek? Toborozhatatlan munkaerő? Álmatlan éjszakák? Vagy egy új, ideális folyamat? Okosabb, eredményesebb, mérhető megoldások? Tudásalapú és adatvezérelt szervezet? Megmutatjuk, hogy mi hogyan csináljuk, és miként digitalizáltunk néhány HR folyamatot low-code / no code automation megoldásokkal.

Hinterstein Anikó
PwC Magyarország
Head of HR, HR Fest Advisory Board Tag

Géczi Ádám
PwC Magyarország
Lead Specialist

10:30

A boldog hülye és az okos depressziós

Igaz-e (ahogy Popper Péter ironikusan írta), hogy „manapság az ember csak intelligens és depressziós vagy boldog és hülye” lehet? Vajon a tudatlanság vagy a tudás a boldogság? És aki igyekszik felelősen szemlélve megérteni a világot, valóban csak pesszimista lehet? Létezik-e a harmónia és bizonyosság a magánéletben és a munkában korunk bizonytalan világában? Kepes András saját “kísérleti terepére” (az élettapasztalataira), továbbá a kultúrtörténetre és a tudományra támaszkodva próbált utánajárni a válaszoknak.

Kepes András
Budapesti Metropolitan Egyetem
Író, professor emeritus

10:50

Következetes élmények mindenhol: a munkahelyünktől a kedvenc hobbinkig

Mindenkinek vannak kedvenc, “bejáratott” helyei, amiket újra meg újra meglátogat, legyen szó egy moziról, egy étteremről vagy egy wakeboard pályáról. Bizonyos alapelvek mentén ez a visszatérési analógia alkalmazható más területen is, mint például a munkahelyünknél. Hogyan lehet életünk minden területén megtalálni és létrehozni azokat az élményeket, amelyekhez szívesen kapcsolódunk? Milyen tényezők alakítják ki ezeket a konzisztens élményeket, és miért érdemes ezekre odafigyelni?

Köcse Bálint
Kincentric
Ügyvezető

11:10

A céges autó nélkül is van élet! Fájdalommentes autós mobilitás, amivel mindenki nyerhet

A közlekedés lehet nyűg, vagy lehet egy új kaland, egy jó dolog is. Hogyan tudjuk munkavállalóinkat motiválni státuszautó nélkül? A kiváltság helyett hassunk az egész csapatra és lendüljünk át egy új felfogásba, amivel nem csak kollégáink hatékonyságát, hanem költséghatékonyságunkat is optimalizálhatjuk. Ismerd meg lehetőségeidet Kovács Erikától, a SHARE NOW ügyfélkapcsolati vezetőjétől.

Kovács Erika
Wallis Autómegosztó Zrt.
Ügyfélkapcsolati vezető


11:30

Fenntartható ellátási lánc: beszállítói ESG minősítések a gyakorlatban

A nagyvállalatok fenntarthatósági stratégiájában már megjelentek azok az elvárások, mely szerint a beszállítói láncban szereplő partnereiktől nemcsak az ESG kritériumoknak való megfelelést várják el, hanem az annak teljesítményét igazoló hivatalos minősítéssel is rendelkezzenek.
2024. jan. 1-től közel 5000-re bővül azon németországi vállalatok köre, akik számára a beszállítói láncra vonatkozó kötelezettségeket már jogszabály írja elő.
Az ESG minősítéssel nem rendelkező szállítók a beszállítói láncból való kiesést kockáztatják.

Lencsés Sándor
L-SOFT Zrt.
CEO

Tóth Gabriella
RTG Vállalati Felelősség Kft.
Alapító, tanácsadó

11:50

HRBEST-Díjas ötlet: A jövő megérkezett – Digitális Tanulás Hete a Raiffeisen Bankban

Digitalizáció – egyszerre vonz és taszít, kíváncsivá tesz és félelmet kelt. A célunk: ismerd meg és légy felkészült!
A Digitális Tanulás Hete-DTH tudatos szakmai és pszichés felkészítés a digitalizált világ új elvárásaira, szerepeire. A hét során a banki kollégák a jövőbeni sikerességükhöz kulcsfontosságú készségeket, kompetenciákat fejlesztik, a digitalizációnak szakmai-üzleti, magánéleti hatásairól tájékozódnak, valamint megismerik a bankon belüli már elérhető, illetve inkubációs fázisban levő digitális gyakorlatokat, újdonságokat.
A projekt a Raiffeisen Bank, a Human Telex Consulting, a Human Telex Reklámügynökség szoros összefogásában valósul meg.

Hargitai Ágnes
Raiffeisen Bank Zrt.
Képzési és Szervezetfejlesztési Vezető

Kelemen Andrea
Human Telex Consulting
Ügyfélkapcsolati vezető, szervezetfejlesztési tanácsadó

ELŐADÓK

feltöltés alatt

MATT CHARNEY (USA)

HR.com
General Manager, Talent Acquisition

JOHANNES TRAUTH

BMW Plant Hungary
Vice President Human Rescources

PATRICK RÜTTEN (NL)

CoachHub
Senior Behavioral Scientist BeNeLux & Nordics & Eastern Europe

JAKUPCSEK GABRIELLA

Jaga art Kft.
Ügyvezető

KEPES ANDRÁS

Budapesti Metropolitan Egyetem
Író, professor emeritus

ERŐS ANTÓNIA

Egy Csepp Figyelem Alapítvány
Alapító

AZURÁK CSABA

I/I Production
Kommunikációs szakértő

 

DR. BUDA LÁSZLÓ

budalaszlo.hu
Pszichiáter

 

HORVÁTH VARGA JÁNOS

Magyar Telekom Nyrt.
Head of AI

ESTERHÁZY MÁTYÁS

EM Sports Consulting
Alapító

További előadók

MÉSZÁROS MARIANN

Dorsum
Vezérigazgató

PARÓCZAY BALÁZS

The Source CODΞ Agency
CEO, Alapító

NÉMETH KORNÉL

Rossmann Magyarország Kft.
Ügyvezető

KALMÁR ÁKOS

Continental Csoport Magyarország
Országos HR vezető

ZSADÁNYI-NAGY ZSANETT

Borsodi Sörgyár
HR Igazgató

KELETI ARTHUR

ITBN
Alapító, Kibertitok jövőkutató

SZIRMÁK BOTOND

Provident Pénzügyi Zrt.
Vezérigazgató

ENDREI-KISS JUDIT

RTL
Chief People & Culture Officer

GALAMBOS MÁRTON

Forbes
Főszerkesztő

HAVAS GÁBOR

Union VIG Biztosító Zrt.
Elnök-vezérigazgató

KÖSZÖNJÜK A RENDEZVÉNY FŐTÁMOGATÓJÁNAK

KIEMELT PARTNEREINK

RENDEZVÉNYTECHNIKAI PARTNERÜNK

MIÉRT SZERETITEK A HR FESTET?

RÓLUNK MONDTÁTOK

JEGYEK

SUPER EARLY BIRD JEGY


– Korlátlan belépés –
Ebéd –
– SHARE NOW kupon –

69. 990 FT+áfa

39.990 FT+ áfa

 szeptember 1-ig

EARLY BIRD
JEGY


– Korlátlan belépés –
– Ebéd –
SHARE NOW kupon

69. 990 FT+áfa

49.990 FT + áfa

szeptember 2-től szeptember 17-ig

LAZY BIRD
JEGY


– Korlátlan belépés –
– Ebéd –
SHARE NOW kupon

69. 990 FT+áfa

59.990 FT+ áfa

szeptember 18-tól
október 2-ig

Jegyvásárlás

NORMÁL
JEGY


– Korlátlan belépés –
Ebéd –
SHARE NOW kupon

69.990 FT+ áfa

október 3-tól

CSOPORTOS JEGY


– Korlátlan belépés – Ebéd – SHARE NOW kupon –

349. 950 FT+áfa

199. 950 Ft + áfa

5 jegy 3 áráért

Jegyvásárlás

10 db jegy feletti
vásárlás esetén kérj tőlünk egyedi ajánlatot a hello@hrfest.com-on

FESZTIVÁLTÉRKÉP

KÖVESS MINKET KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

TOVÁBBI EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK