1
Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Gazdaság- és vállalkozásfejlesztés, érdekérvényesítés, tanácsadás, kapcsolatépítés, közösségépítés, finanszírozási támogatás, képzés-fejlesztés.

Olvass tovább

2
Man at work
Munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés, HR-szolgáltatások.

Olvass tovább

4
Business Club

Olvass tovább

5
CX-Ray
HR szervezetdiagnosztikai felmérések > adatvezérelt döntések

Olvass tovább

6
Login Autonom Kft.
Szoftver kvíz – a digitalizációval mindig nyersz!

Olvass tovább

7
V&H Medical
Mobil egészségügyi szűrések és egyéb vállalati egészségügyi megoldások

Olvass tovább

8
Menton Jobs Kft.
Megoldás a munkaerő hiányra, ázsiai munkaerő kölcsönzése

Olvass tovább

9
Meló-Diák

Olvass tovább

10
Quantille
Érthető, mérhető, megtérülő HR.

Olvass tovább

11
HRmaster
A HR Tech új fejezete: a szoftver, ami minden HR-folyamatot lefed – már mobilon is!

Olvass tovább

12
Cheq
szöveg

Olvass tovább

13
Meghallgatunk.online
A konferencián kiállító standunknál kipróbálhatók jól működő, nagyon izgalmas és játékos coaching eszközök, amelyek segítenek az önismeret elmélyítésében, a célok megfogalmazásában és a félelmek feloldásában.

Olvass tovább

14
Moson HR
Munkaerő-kölcsönzés

Munkaerő-kölcsönzés

15
Lockalbox
Gamification+CSR+brandépítés+gasztronómia okos -ba zárva

Olvass tovább

16
Libra csoport- BaBér
Több mint két évtizede foglalkozunk szoftverfejlesztéssel a bérügyvitel és bérszámfejtés területén. Az elmúlt években folyamatosan szélesítettük portfoliónkat szolgáltatás területén is.

Olvass tovább

17
L-SOFT Zrt.
30 év tapasztalat a humáninformatika területén

Olvass tovább

18
Blue Colibri App
Egyetlen platform minden munkavállalói igényre

Olvass tovább

19
DokiApp Employee Care Program
Digitális egészségügyi munkavállalói program és platform, a telemedicina eszközeivel. Magas kihasználtság, csökkenő hiányzás, egészségesebb munkakörnyezet.

Olvass tovább

20
Szomszédok Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet és Kisgyermekes Szomszédok Kisgyermekkel Otthon Lévők Szövetkezete

Olvass tovább

21
Hellovelo
Elektromos kerékpár flottaszolgáltató

Olvass tovább

22
Pendriveguru
Egyedi brandinggel ellátott praktikus ajándéktárgyakat készítünk – mosolygósan!

Olvass tovább

23
Balogh Anna
Interaktív varázslatok személyre szabottan.

Balogh Anna

24
név
szöveg

Olvass tovább

Az egyik legrégebbi magyar tulajdonú munkaerő-kölcsönző és munkaerő-közvetítő cég. Küldetésüknek tekintik, hogy jól átgondolt, egyedi igényeknek megfelelő, szakszerű megoldásokkal szolgálják ki partnereiket, munkavállalóikat. Minden nap meggyőződéssel dolgoznak a minőségi HR-szolgáltatás jövőjéért.

Megérzésekre épülő döntések, megrekedt szervezeti fejlődés, felkészületlen vezetők, feleslegesen felduzzasztott csapatok, össze nem illő munkatársak, állandó belső feszültség. A quantille adatalapú döntés-támogató eszközei és személyreszabott javaslatai ezekben nyújtanak többszörösen megtérülő, stratégiai jelentőségű segítséget.

Automatizálja HR-folyamatait, hogy arra koncentrálhasson, ami igazán fontos. Munkatársaira.
Az emberi erőforrás minden szervezet számára a legfontosabb és legnagyobb érték. A 2019-ben sorrendben másodszor az európai HR Tech-piac tíz legjobb szoftvere közé választott HRmasterrel minden munkavállaló számára elérhetővé válnak olyan funkciók és információk, amelyekkel hatékonyabbá válik a napi munkavégzés és a személyügyi kérdéseket érintő döntéshozatal. Az alkalmazás moduláris felépítése garantálja, hogy csak a megbízó számára releváns modulok telepítődnek, így elkerülhető a felesleges díjfizetés és az üzemeltetéssel többletköltség.
Cégünk ügyvezetőjével készült interjút itt olvashatjátok.

A standunknál a HR Festre kitalált szituációs játékunkkal ismerheted meg, hogy hogyan működik a mesterséges intelligenciával támogatott belső kommunikációs eszköz, amely digitalizált, valós idejű, mérhető és kontrollálható kétirányú kommunikációt tesz lehetővé minden munkatársaddal.

Belső kommunikáció, elkötelezettség, adminisztráció, e-learning: mindez és még több a Blue Colibri App segítségével. Látogass el standunkhoz, és tudd meg, hogyan érheted el minden munkavállalódat és erősítheted vállalati kultúrádat egyetlen, személyre szabható platform bevezetésével!

A vállalati HR terület szoftver fejlesztőjeként és a bérügyviteli szolgáltatójaként egyaránt a hazi piac kimagasló és megkerülhetetlen szereplője az L-SOFT

Mobil szűrések és egyéb egészségügyi juttatások személyre szabva több mint 8 év tapasztalattal és több 10.000 vizsgálattal a hátunk mögött.

Szolgáltatási portfóliónk a következő fő területeket öleli fel: Győr-Moson-Sopron megyei gazdaság- és vállalkozásfejlesztés, érdekérvényesítés, tanácsadás, kapcsolatépítés, közösségépítés, finanszírozási támogatás, képzés-fejlesztés a megye 3 térségében, 4 városában (Győr, Mosonmagyaróvár, Kapuvár, Csorna). 2023 évtől egy teljesen megújuló kamarai székházban várjuk a kamara szolgáltatásai és közössége iránt érdeklődő vállalkozásokat. Üzleti megbeszéléseit bonyolítsa le a kamara üzleti kávézójában, Café’857! További információért látogasson el honlapunkra: www.gymsmkik.hu.

CX-Ray HR szervezetdiagnosztikai eszközeinkkel célunk, hogy elégedettségfelméréssel, teljesítményértékeléssel és hálózatelemzéssel átlátható, transzparens, világosan megfogalmazott és célorientált szervezeti működéshez segítsük hozzá partnereinket, így a legjobbat tudják kihozni az embereikből.

Ismerd meg velünk az ázsiai munkavállalók világát! A Menton Jobs munkaerő közvetítéssel és kölcsönzéssel foglalkozik.
Fő profilunk jelenleg a 3. országbeli munkavállalók foglalkoztatása a hazai munkaerő mellett. Standunkon az ázsiai munkavállalók foglalkoztatásáról szóló körképen kívül ázsiai témájú kvízzel, szerencsesütivel, Menton óriáspanda fotózással és ajándékokkal várunk, mindezt ázsiai milliőbe csomagolva.

A Login Autonom Kft. 1990-től dolgozik azon, hogy a HR munkaköröket segítő szolgáltatásokat nyújtson. 4 perc alatt tervezünk beosztást, hozzájárulunk a bérköltség megtakarításához és a munkatársak termelő képességének növeléséhez. A kvíz amit hoztunk, ezekhez a termékeinkhez kapcsolódik.

A Meghallgatunk.online több, mint 100 tapasztalt szakember (pszichológusok, coachok, mentálhigiénés szakemberek) összefogásával vállalatok számára nyújt well-being szolgáltatást beosztottjaik és vezetőik részére. Abban támogatjuk őket, hogy a mindennapok során felhalmozódott testi, lelki, és szellemi kihívásokat könnyebben tudják kezelni. Célunk, hogy az egyénekre fókuszálva elakadásaikon átlendítsük őket, hogy ezáltal harmonikusabban, hatékonyabban tudjanak a munkahelyükön helyt állni.

Több mint két évtizede foglalkozunk szoftverfejlesztéssel a bérügyvitel és bérszámfejtés területén. Az elmúlt években folyamatosan szélesítettük portfoliónkat, így vezető termékünk, a BaBér bérügyviteli szoftver és a hozzá kapcsolódó tevékenységek mellett komplex outsourcing szolgáltatást is nyújtunk ügyfeleink számára.

A DokiApp egy telemedicina vállalkozás, azon belül is lakossági és főleg vállalati digitális egészségügyi megoldásokat kínál. Legfőbb funkciója az azonnali orvosi videóhívás, de az online rendelőnkben számos más funkció is elérhető egészségügy, pszichológia, dietetika és gyógytorna területén. Folyamatosan bővülő egészségplatformunkkal egyedi digitális juttatási csomagot biztosítunk a vállalatok számára, a lakosság pedig modern módon kezdheti meg egyénileg a gyógyulási folyamatikat. A platform jelen pillanatban magyar, angol és ukrán nyelven érhető el.
Jelen pillanatban több, mint 7000 munkavállaló + családtagok használják a rendszert.

Harmadik országbeli munkavállalók kölcsönzése és integrálása magyar gyártói környezetbe

Gamification+CSR+brandépítés+gasztronómia okos -ba zárva – ezekre mindenképp számíthatsz a standunknál! Nem mellesleg kipróbálhatod nálunk a világ első okos ajándékdobozát, ami egy hazai találmány, és már több mint 2000 esetben forradalmasítottuk vele cégeknél az ajándékozást. Világversenyeken díjazott hazai kézműves gasztro csodákat kóstolhatsz nálunk, és még az is lehet, hogy a nap végére egy prémium ajándékboxal is gazdagabb leszel.

A nyugdíjasszövetkezet 2017 júliusától elérhető foglalkoztatási forma, amely azért jött létre, hogy kedvező és biztonságos feltételeket biztosítson az öregségi nyugdíjasok alkalmazásához. Ingadozó létszámigény, egy-egy, időlegesen kieső dolgozó vagy szezonális feladatok esetén az egyik legjobb megoldás a nyugdíjasok bevonása.

Eredményeink, referenciáink:
850 cég bízott már meg a nyugdíjasainkban
8000 nyugdíjas tagunk áll készen a feladatra
2200 fő keresi a kenyerét rajtunk keresztül átlagosan
_____________________

A kisgyermekkel otthon lévők szövetkezete azért jött létre, hogy kedvező és biztonságos feltételeket biztosítson a gyermekgondozási díjban vagy gyermekgondozást segítő ellátásban részesülő gyermekével otthon maradó szülők alkalmazásához. Ingadozó létszámigény, egy-egy, időlegesen kieső dolgozó vagy szezonális feladatok esetén az egyik legjobb megoldás a kisgyermekkel otthon lévők bevonása.

Elektromos kerékpárok tartós bérlésével a vállalatok innovatív módon és költséghatékonyan tudják támogatni a környezetvédelmet és munkavállalóik egészségét egyaránt. A Hellovelo Zrt. ebben segít országosan széles kerékpár választékával, és folyamatos, helyszíni karbantartással fix havi díjért.

Szeretnéd, ha olyan reklámajándék képviselné céged, melynek ügyfeled örül és folyamatosan használja? Egyedi brandinggel ellátott praktikus ajándéktárgyakat készítünk – mosolygósan!
Kiállításra készülsz? Nyereményjátékon gondolkodsz? Céges ajándékkal kedveskednél partnereidnek? Keress minket Bizalommal!

Már hagyomány, hogy a HR Festen is kinyílik a bűvészbőrönd. Most a te kezedben történhet meg a csoda. 🙂 Interaktív varázslatok lesznek – személyre szabottan – valamennyi vendégnek. Anna mindenkit vár egy egyedi bűvésztrükkre!