1
Hertz
Megbízhatóság, széles flottaválaszték, kiváló minőség

Olvass tovább

2
Blue Colibri
Egyetlen platform minden munkavállalói igényre

Olvass tovább

3
SkillDikt
SkillToolkit Live! eLearning platform & SpartaScience mozgás egészségügyi platform bemutató

Olvass tovább

5
Brightly
A kreativitás szenvedély. Mozgásban tartjuk a márkád.

Olvass tovább

6
JobGroup
Légy vendégünk egy süteményre és kávéra!

Olvass tovább

7
WHC
A HR Fest főszponzoraként finom kávéval várunk, miközben értékes nyereményért játszhatsz is velünk memóriajátékunkban. Látogass meg minket!

Olvass tovább

8
HRmaster
A HR Tech új fejezete: a szoftver, ami minden HR-folyamatot lefed – már mobilon is!

Olvass tovább

9
Menton Jobs Kft.
Menton Jobs – Megoldás a munkaerő hiányra, ázsiai munkaerő kölcsönzése

Olvass tovább

10
Apollo Consulting

Olvass tovább

11
Europ Assistance

Olvass tovább

12
Motivive
Innovatív humán fejlesztési applikáció

Olvass tovább

13
Nordconn
Hr tanácsadók komoly játékosoknak.

Olvass tovább

14
15
CHEQ – Digitális HR, mesterséges intelligenciával egyszerűbben
HR Kommunikáció és automatizált admin mérhetően, egyszerűbben.

Olvass tovább

16
V&H Medical
Mobil egészségügyi szűrések az ország egész területén

Olvass tovább!

17
Zyntern.com
Zyntern.com – Magyarország újgenerációs állásportálja, a Z és Y generáció szakértője

Olvass tovább!

18
L-SOFT Zrt.
Legyen már év elején zöldebb és egyszerűbb a HR!

Olvass tovább

19
Bolt
Játsz és nyerj Bolt taxikreditet!

Olvass tovább

20
Edenred Magyarország
Modern és költséghatékony juttatási megoldások a legkülönbözőbb helyzetekre.

Olvass tovább

21
22
BaBér // Libra Csoport
Bérügyi szoftverek , tb- és bérszámfejtés outsourcing, ERP rendszerek

Olvass tovább

23
Hellovelo
Elektromos kerékpár flottaszolgáltató

Olvass tovább

24

Az UNION 1Life termében ezúttal is a munka és a magánélet elválaszthatatlansága lesz a fókuszban – és időt adunk az időnek is!
Az izgalmas és érdekes előadások mellett lesz kvíz, amelynek a főnyereménye egy Apple AirPods, de PhotoBox-szal és egészséges nassolnivalóval is várunk.

Kemencei Viktor 
Kiemelt Ügyfél-kapcsolattartó

Tóth Csaba
Kiemelt Ügyfél-kapcsolattartó

A munkavállalók új generációja, a Z generációs fiatalok megérkezett a munkaerőpiacra, toborzásához és megtartásukhoz pedig új eszközökre és megközelítésre van szükség.

Balogi Attila     Co-founder, CEO

Megyeri Mirtill

Co-founder, Head of Communications, Employer branding consultant

Legyen már év elején zöldebb és egyszerűbb a HR!

Tomkó Gyöngyvér

marketing menedzser

Ujvári Katalin

értékesítő

Belső kommunikáció, elkötelezettség, adminisztráció, e-learning: mindez és még több a Blue Colibri App segítségével. Látogass el standunkhoz, és tudd meg, hogyan érheted el minden munkavállalódat és erősítheted vállalati kultúrádat egyetlen, személyre szabható platform bevezetésével!

Az ország egyik vezető HR szolgáltatójaként várunk a WHC standon (19.) ahol kollégáink naprakész szakmai tanácsokkal állnak rendelkezésedre bármely területen is van szükséged munkaerőre. Emellett a HR Fest főszponzoraként vendégünk vagy egy finom kávéra, miközben értékes nyereményért játszhatsz is velünk memóriajátékunkban. Látogass meg minket!

Tisza Edina
régió vezető

Frei Nikolett
Teamleader

A Nordconn kvartettje ezen a napon nem csak HR témában adja a tanácsokat, de postásnak is beállnak.
Keresd fel a standjukat, és adj fel náluk egy képeslapot szertett kollégádnak, hogy tudja, gondolsz rá.
Mert az igazi kapcsolatok itt kezdődnek.

Szabó Boglárka
HR Digi Consultant

Juhász Dániel
HR Marketing Consultant

A Hertz, mint a világ legnagyobb múltú és domináns autókölcsönző vállalata 1978 óta van jelen Magyarországon.
A legújabb modellek széles választékát kínáljuk napi, heti vagy havi bérletre, immár az ország 12 pontján.
Gyere, és játssz velünk, ismerj meg minket jobban! 🙂

Lakos Péter
Head of Sales

Kovács Fanni
Sales executive

A Brightly egy kreatív-kommunikációs ügynökség, amely jelentős szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik a design, a kampányok tervezése és megvalósítása, az employer branding, a rendezvényszervezés és a digitális fejlesztések területén. Több mint 50 elégedett ügyfél és egy évek óta együtt dolgozó profi csapat a siker kulcsa.

A Motivive hatékony megoldásokat nyújt a vállalatok HR és szervezetfejlesztési kihívásainak megválaszolására. Okos, bizonyított és emberközpontú módszerek újgenerációs digitális platformon.

Ismerd meg velünk az ázsiai munkavállalók világát! A Menton Jobs munkaerő közvetítéssel és kölcsönzéssel foglalkozik. Fő profilunk jelenleg a 3. országbeli munkavállalók foglalkoztatása a hazai munkaerő mellett. Standunkon az ázsiai munkavállalók foglalkoztatásáról szóló körképen kívül ázsiai témájú kvízzel, szerencsesütivel, Menton óriáspanda fotózással és ajándékokkal várunk, mindezt ázsiai milliőbe csomagolva.

Stasztny Viktor
tulajdonos

Gruber Gábor
értékesítési vezető

Mobil szűrések és egyéb egészségügyi juttatások személyre szabva több mint 8 év tapasztalattal és több 10.000 vizsgálattal a hátunk mögött.

Automatizálja HR-folyamatait, hogy arra koncentrálhasson, ami igazán fontos. Munkatársaira.

Az emberi erőforrás minden szervezet számára a legfontosabb és legnagyobb érték. A 2019-ben sorrendben másodszor az európai HR Tech-piac tíz legjobb szoftvere közé választott HRmasterrel minden munkavállaló számára elérhetővé válnak olyan funkciók és információk, amelyekkel hatékonyabbá válik a napi munkavégzés és a személyügyi kérdéseket érintő döntéshozatal. Az alkalmazás moduláris felépítése garantálja, hogy csak a megbízó számára releváns modulok telepítődnek, így elkerülhető a felesleges díjfizetés és az üzemeltetéssel többletköltség.

Cégünk ügyvezetőjével készült interjút itt olvashatjátok: https://hrfest.com/hr-fest-online-utat-mutatunk-a-hr-digitalizacio-labirintusaban/

Valkó Vanda
Értékesítési menedzser

Máté Ádám
HR informatikai tanácsadó

Látogass meg minket, kérd ki HR tanácsadóink véleményét saját HR kihívásaidról, beszélgessünk a 2023-ban várható változásokról, igyunk egy jó kávét és sütizzünk együtt! A JobGroup 30 éves tapasztalattal rendelkezik a teljeskörű HR szolgáltatások területén (munkaerő-közvetítés,-kölcsönzés, fejvadászat).

Érsek Szilvia
üzletágvezető, mérnöki toborzás

Franke Orsolya
senior tanácsadó

A Bolt többek között egy vezető személyszállítói szolgáltatás, mely immár több mint 500 városban van jelen a világ 45 országában. Célja, hogy segítse a helyi közlekedést egy könnyen kezelhető applikációval. A Bolt elindította Bolt Business szolgáltatását idén februárban kiemelt céges partnerek számára Debrecenben is. Ez az üzleti szolgáltatás teljesen ingyenes, csak regisztrációhoz kötött. Továbbá nincs szükség taxikártyára és autóban történő fizetésre sem, business ügyfelek számára kiemelt sofőr bázis biztosított a nap 24 órájában.

Bérügyvitel, számfejtés, jelenlétnyilvántartás, outsourcing – minden szolgalátatásunk a gyors, optimalizált és költséghatékony bérügyintézés szolgálatában. Folyamatosan változó, bizonytalanságokkal teli világunkban legyen egyvalami betonbiztos: a fizetések helyes, pontos utalása. Keresd a BaBér standját és ismerj meg minket!

 

Tanka Veronika
e-Jelenlét szoftvertanácsadó

Farkasné Gondos Krisztina
Bérszámfejtési üzletágigazgató

CHEQ – Közvetlen HR kommunikáció és admin, mesterséges intelligenciával egyszerűbben. Ismerd meg 3 perc alatt, hogy milyen a HR és Admin kommunikáció jövője egy mesterséges intelligenciával támogatott cégnél az első munkanaptól, az oktatáson át a sima hétköznapokig. És persze kapsz ajándékot is 😉

 

Deliága Ákos
CEO

Samarjay Péter
Head of marketing

Elektromos kerékpárok tartós bérlésével a vállalatok innovatív módon és költséghatékonyan tudják támogatni a környezetvédelmet és munkavállalóik egészségét egyaránt. A Hellovelo Zrt. ebben segít országosan széles kerékpár választékával, és folyamatos, helyszíni karbantartással fix havi díjért.

Hényel Ágoston vezérigazgató

Szabó Tímea
marketing

Az Edenred meghatározó szereplője a hazai juttatási és ösztönzési piacnak. Mastercard alapú kártyáinkkal és 100%-ban FSC papírból készült utalványainkkal egyedülálló ösztönző és lojalitás növelő megoldásokat kínálunk valamennyi vállalat számára Magyarországon és további 44 országban.

– SkillToolkit Live! tudásmenedzsment alapú adaptív eLearning platform: NE LECSERÉLD, HANEM TURBÓZD FEL a meglévő hagyományos eLearning rendszered új funkciókkal a mérhetően eredményes képzésekért!
– SpartaScience mozgás egészségügyi platform: Használj mesterséges intelligenciát a sérülések megelőzésére és a jobb erőnlétért!

Vitéz Gyöngyvér
Szakmai vezető, vezérigazgató

Könczöl Tamás Balázs
Innovációs igazgató, tulajdonos

Úton lévő Ügyfeleink mobilitását autós gépjármű asszisztenciával támogatjuk, ezen felül a megváltozott munkakörülményekből adódóan – innovatív juttatási csomagokat nyújtunk a munkavállalók számára – hasznos egyészségügyi és háztartási asszisztencia megoldásokkal.

 

Török Gábor
Business Development Manager Sales & Marketing Department

Róth András
Termékfejlesztő