1
UNION 1Life munka/idő
Az UNION 1Life termében a munka és a magánélet elválaszthatatlansága lesz a fókuszban – és időt adunk az időnek is!

Olvass tovább

2
Bolt Business
Bolt Business – Céges utazások egyszerűen

Olvass tovább

3
JobGroup
Beszéljük át HR kihívásaidat egy kávé és sütemény mellett!

Olvass tovább

4
BaBér // Libra Csoport
Szoftverek a HR szolgálatában (számfejtés, munkaidő, cafeteria)

Olvass tovább

5
CX-Ray
HR szervezetdiagnosztikai felmérések – adatvezérelt döntések

Olvass tovább

6
V&H Meidical
Mobil egészségügyi szűrések és egyéb vállalati egészségügyi megoldások

Olvass tovább

7
Hellovelo

Olvass tovább

8
VOSZ- Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége
A vállalkozások országos gazdasági munkaadói érdekképviselete

Olvass tovább

9
Meghallgatunk.online
A konferencián kiállító standunknál kipróbálhatók jól működő, nagyon izgalmas és játékos coaching eszközök, amelyek segítenek az önismeret elmélyítésében, a célok megfogalmazásában és a félelmek feloldásában.

Olvass tovább

10
Lift Consulting Kft.
MÓDSZERÜNK A PARTNERSÉG!

Olvass tovább

11
Pécs város támogatói programjai
Ismerd meg Pécs város vállalkozásfejlesztési és telekvásárlási programját!

Olvass tovább

12
Login Autonom Kft.
Szoftver kvíz – a digitalizációval mindig nyersz!

Olvass tovább

13
DokiApp
Digitális egészségplatform a telemedicina eszközeivel, amit valóban kihasználnak a munkavállalók.

Olvass tovább

14
CHEQ – HR, mesterséges intelligenciával egyszerűbben
Digitális belső kommunikáció és HR admin rendszer.

Olvass tovább

15
Blue Colibri App
Egyetlen platform minden munkavállalói igényre

Olvass tovább

16
Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége
A szakmát összefogó ernyőszervezet – a minőségi coachingért

Olvass tovább

17
Forbes
Forbes

Olvass tovább

18
Forbes
Forbes

Olvass tovább

19
Forbes
Forbes

Olvass tovább

20
Körber Hungária Gépgyártó Kft.
Valódi szakmai lehetőségek Pécsett.

Olvass tovább

21
Viapan Group
Modern HR megoldások a régió vezető szolgáltatójától.

Olvass tovább

22
Viapan Group
Modern HR megoldások a régió vezető szolgáltatójától.

Olvass tovább

23
HRmaster
A HR Tech új fejezete: a szoftver, ami minden HR-folyamatot lefed – már mobilon is!

Olvass tovább

24
Forbes
Forbes

Olvass tovább

Mi már újragondoltuk a foglalkoztatási formákat és a toborzást, így partnercégeinknek már nem kell: atipikus foglalkoztatási megoldásainkkal mindenkinek megtaláljuk az optimális HR támogatást.
Az UNION 1Life termében a munka és a magánélet elválaszthatatlansága lesz a fókuszban – és időt adunk az időnek is! Az izgalmas és érdekes előadások mellett lesz kvíz, értékes nyereménnyel, továbbá szűrőprogramokkal, valamint meglepetéssel is várunk.
Automatizálja HR-folyamatait, hogy arra koncentrálhasson, ami igazán fontos. Munkatársaira.
Az emberi erőforrás minden szervezet számára a legfontosabb és legnagyobb érték. A 2019-ben sorrendben másodszor az európai HR Tech-piac tíz legjobb szoftvere közé választott HRmasterrel minden munkavállaló számára elérhetővé válnak olyan funkciók és információk, amelyekkel hatékonyabbá válik a napi munkavégzés és a személyügyi kérdéseket érintő döntéshozatal. Az alkalmazás moduláris felépítése garantálja, hogy csak a megbízó számára releváns modulok telepítődnek, így elkerülhető a felesleges díjfizetés és az üzemeltetéssel többletköltség.
Cégünk ügyvezetőjével készült interjút itt olvashatjátok.
Küldetésünk, hogy minél több terhet vegyünk le a HR válláról egyszerűen, kényelmesen használható szoftverekkel, automatizált folyamatokkal és outsourcing szolgáltatásainkkal. Bérügyvitel, TB, HR-adminisztráció, dolgozói önkiszolgáló modulok a munkaügy és munkaidőnyilvántartás folyamataihoz.
A standunknál a HR Festre kitalált szituációs játékunkkal ismerheted meg, hogy hogyan működik a mesterséges intelligenciával támogatott belső kommunikációs eszköz, amely digitalizált, valós idejű, mérhető és kontrollálható kétirányú kommunikációt tesz lehetővé minden munkatársaddal.
Látogasd meg a JobGroup standját, ahol frissítő kávéval és finom süteménnyel töltheted fel magad az izgalmas előadások között. Szenior HR tanácsadóink egész nap rendelkezésedre állnak, hogy átbeszéljük veled az aktuális HR és toborzási kihívásaidat. Találj választ és kezd el a megvalósítást még ma!
Belső kommunikáció, elkötelezettség, adminisztráció, e-learning: mindez és még több a Blue Colibri App segítségével. Látogass el standunkhoz, és tudd meg, hogyan érheted el minden munkavállalódat és erősítheted vállalati kultúrádat egyetlen, személyre szabható platform bevezetésével!
CX-Ray HR szervezetdiagnosztikai eszközeinkkel célunk, hogy elégedettségfelméréssel, teljesítményértékeléssel és hálózatelemzéssel átlátható, transzparens, világosan megfogalmazott és célorientált szervezeti működéshez segítsük hozzá partnereinket, így a legjobbat tudják kihozni az embereikből.
Mobil szűrések és egyéb egészségügyi juttatások személyre szabva több mint 8 év tapasztalattal és több 10.000 vizsgálattal a hátunk mögött.
A Bolt piacvezető európai utasszállító applikáció, amely utasok és sofőrök millióit köti össze világszerte, könnyebbé, gyorsabbá és megbízhatóbbá téve ezzel a városi mobilitást. A Bolt üzleti szolgáltatása, a Bolt Business Magyarországon Budapest mellett Debrecenben, Pécsett és Nyíregyházán is elérhető és célja, hogy színvonalas minőségű és hatékonyságú üzleti utazásokat nyújtson a kiemelt céges ügyfelek számára. Látogass el standunkhoz, tudj meg többet rólunk és nyerj értékes ajándékokat!
A DokiApp egy digitális egészségplatform, amely megteremti a vállalatok számára a lehetőséget, hogy a munkavállalóiknak magas kihasználtságú, hatékony és modern egészségügyi juttatást adjanak, mindezt alacsony költségek mellett. Azonnali orvosi videóhívások, pszichológiai, dietetikai és gyógytorna videóhívások mellett számos egyéb preventív funkció érhető el online klinikánkban.
A világszínvonalú egyedi gépgyártás a legjobb szakembereket igényli. Több mint ezer munkatársunknak a legmodernebb technológiák mellett kiemelkedő munkakörülményeket és az iparági átlagot meghaladó juttatásokat biztosítunk. Nem véletlen, hogy az átlagos körberes több mint tíz éve dolgozik nálunk.
Az egyik legjelentősebb magyar munkaadói szervezet, mely a legfontosabb célként a vállalkozók országos és helyi döntéshozó fórumok előtti érdekképviseletét, a kis- és középvállalkozások tőkeerejének és piacképességének növelését, a nagyvállalatok speciális igényeinek közvetítését jelölte meg.
A 2012-ben alapított Szövetség a coach szakma legmagasabb hazai fóruma, amely a minőségi coaching kultúra terjesztésén, a szakma érdekképviseletén, minőségbiztosításán dolgozik. Tagszervezetei a Magyarországon működő 10 hazai és külföldi coach egyesület, amelyek együttesen 1000 coachot képviselnek.
A Meghallgatunk.online több, mint 100 tapasztalt szakember (pszichológusok, coachok, mentálhigiénés szakemberek) összefogásával vállalatok számára nyújt well-being szolgáltatást beosztottjaik és vezetőik részére. Abban támogatjuk őket, hogy a mindennapok során felhalmozódott testi, lelki, és szellemi kihívásokat könnyebben tudják kezelni. Célunk, hogy az egyénekre fókuszálva elakadásaikon átlendítsük őket, hogy ezáltal harmonikusabban, hatékonyabban tudjanak a munkahelyükön helyt állni.

 

Munkánk során a szervezetben, vezetőkben, rejlő külső/belső erőforrásokkal dolgozunk, erre építünk. Ez a fenntarthatóság kulcsa. Abban hiszünk, hogy az Ön cégének legszakavatottabb szakértője Ön. Feltárjuk, rávilágítunk a problémákra, diszfunkcionális működésekre, és közösen alakítjuk ki a legjobban működő, és legjobban illeszkedő megoldásokat.

Minden megoldásunk egyedi!

Hatékonyságra törekszünk, takarékoskodunk az Ön idejével. Használjuk a legújabb szervezet- és vezetőfejlesztő eszközöket, módszereket. A folyamatot horizontálisan végig kíséri a munkatársak bevonása, az elköteleződés elősegítése érdekében. Öntanuló szervezeti modellben gondolkodunk, amiben kiemelt szerepe van a cég felelősségvállalásának.

A Login Autonom Kft. 1990-től dolgozik azon, hogy a HR munkaköröket segítő szolgáltatásokat nyújtson. 4 perc alatt tervezünk beosztást, hozzájárulunk a bérköltség megtakarításához és a munkatársak termelő képességének növeléséhez. A kvíz amit hoztunk, ezekhez a termékeinkhez kapcsolódik.
K20 Kirakat – vállalkozásfejlesztési mentorprogram, mely a pécsi vállalkozásokat szólítja meg és kínál számukra üzletfejlesztési lehetőséget a belvárosban. Legyél te a KIRAKATBAN!

Dénesi Ödön kedvezményes telekvásárlási program, mely pécsi vagy Pécsre visszaköltözni vágyó fiataloknak ajánl fél áron építési telkeket letelepedésük megkönnyítéséhez.