A HR Fest programjában az előadások, viták, beszélgetések és egyéb színpadi programok mellett szakmai workshopok is szerepelnek. Fontos tudnivaló, hogy ezeken csak azok vehetnek részt, akiknek van jegye a HR Festre!

Láthatóan komoly útkeresésben vannak a cégek és cégvezetők azzal kapcsolatban, hogy ebben a rendkívül gyorsan és dinamikusan változó világban, mik lehetnek azok az irányok, trendek, melyek segítenek megalkotni a JÖVŐ SZERVEZETÉT. A TEAL egy  evolúciós, integrál pszichológiai alapokon nyugvó modell, mely  egymásra épülő szakaszok mentén, több szinten mutatja be ezt a fejlődési folyamatot. A workshopon a résztvevők megismerhetik a 2018-ban induló TEAL Akadémia képzési programját, valamint  a TEAL modell mentén mindenki feltérképezheti saját vállalatát is.
Volt Lokál | 11:15-12:45 >>> Itt tudsz jelentkezni!

HACK YOUR DINOSAUR! The key is to embrace disruption and change early. Don’t react to it decades later. You can’t fight innovation. Innovation is the key for any organisation to beat current challenges and win the hearts and minds of customers, employees and investors. To find the new sources of innovation companies are going beyond their boundaries, turning to their communities, embodying knowledge and working style from start ups, providing the maximum possible freedom to their employees to enhance creativity and self-accomplishment in and outside of their organization. But how institutionalised companies can break down their long existing working models and disrupt themselves to gain competitive advantage? Designing the new cooperation model with all stakeholders to achieve maximum innovation is the challenge we will explore during this 120 minutes long aquarium workshop with the participation of leading edge companies.
Volt Lokál | 13:30-15:30 >>>  Itt tudsz jelentkezni!

THE CANDIDATE EXPERIENCE CHALLENGE POWERED BY BP A tehetségekért folytatott ádáz küzdelemben a vállalatok elsősorban arra fókuszálnak, hogy vonzó munkavállalói élményt alakítsanak ki. A jelölt élmény a teljes folyamat első állomása, ahol nem csupán kiválasztjuk a leendő munkatársunkat, de egyben az a momentum is, ahol megnyitjuk a szíveket és egy hosszútávon sikeres kapcsolatot építhetünk. Minden jelölt, akivel a kiválasztási folyamat során találkozunk képet alkot a brandünkről és megosztja élményét rólunk, függetlenül attól, hogy felvesszük-e őt vagy sem. Ezért nem mindegy, hogy tudjuk-e melyek azok a pillanatok, amelyek igazán számítanak a jelölt élmény során és hogy ezeket hogyan kezeljük. A 90 perces workshop során vezető vállalatok résztvevőivel közösen alkotjuk meg a mindent elsöprő jelölt élményt.
Volt Lokál | 16:00-17:30 >>> Itt tudsz jelentkezni!