Hamarosan már mobilapplikáción keresztül is igénybe lehet venni céges wellbeing szolgáltatásokat: például időpontot foglalni egy masszázsra, meghallgatni egy mindfulness meditációt, megszervezni egy közös marathon futást vagy az autó megosztását azoknak,akik egyirányból mennek dolgozni. Egyebek mellett ez a lehetőség is bemutatkozik a HR Festen, melynek egyik fontos témája idén a munkahelyi jólét.

A WorkLife Company által kidolgozott vállalati program lehetőséget ad arra, hogy a dolgozók egyetlen webes felületen és teljesen interaktív módon vegyék igénybe a vállalati wellbeing szolgáltatásokat, ahol élő, online ügyfélszolgálat segíti a felhasználókat és mentesíti a HR munkatársait. A cégek pedig többféle tematikus work-life balance csomagot választhatnak a munkavállalóik számára úgy, hogy közben teljesen mentesülnek a szervezési feladatok alól. A rendszer jelenleg egy online felületen keresztül vehető igénybe, de hamarosan elkészül a mobilapplikáció, amely még személyre szabottabb lehetőségeket biztosít majd.

Kamarás Zsuzsanna (Provident) és Faragó István (Stressz-M) közös előadásukban arra keresik a választ a HR Festen, hogy miért fontos a munkavállalók jólléte, illetve hogyan lehet ezt támogatni egyéni, csoport és szervezeti szinten?

Michael Leitner, a Virgin Pulse egyik európai vezetője “Hogyan kerülhetjük el a 10 leggyakoribb hibát a dolgozói jólétet és elkötelezettséget növelő kezdeményezések bevezetésénél?” címmel tart előadást. A HR Festes témájával kapcsolatban úgy vélekedett: a dolgozói elégedettség a jövő kihívásainak is fontos eleme marad, továbbra is ez lesz a cégek sikerességének egyik kulcsa.

Erdélyi Emőke, a Skanska HR Business Partnere a wellbeing kapcsán azt veti majd fel a fesztiválon, hogy az iroda, a munkáltatói márka és a munkahelyi jólét miként kapcsolható össze.