PROGRAM

A programváltozás jogát fenntartjuk!

8:50

A régió gazdasági fejlődése

Berta Péter
WHC
Ügyvezető

Cser-Palkovics András
Székesfehérvár MJV
Polgármester

9:10

Startol a HR Fest Székesfehérvár!

Uzsák Éva Virág
Freelance HR and Future of work expert, HR Fest content advisor

Rontó Ádám
WHC
Szövetkezeti-szolgáltatás területi vezető

9:25

Megnyitó

Tóth Gergely
HR Fest
Alapító

9:35

Luxus vagy létminimum- Fókuszban a munkahelyi egészségmegőrzés- powered by HR Network Egyesület

Mindenki egészséges, elkötelezett és lelkes munkavállalókat szeretne. Ehhez viszont időt és pénzt kell szánni a munkahelyi egészségre is. Ma még luxusnak számít, hogy a kötelezőn kívül is gondolkoskodjon egy cég a munkavállalóiról vagy inkább minimum elvárás? Hogyan vélekednek erről a különböző munkavállalói csoportok? Lehet tenni valamit csiliárdos budget nélkül is? Ezeket a témákat fogja feszegetni a HR Network Egyesület kerekasztal beszélgetése.

Moderátor:

Pinczés Balázs
Magyarországi HR-Network Egyesület
Elnök

Bus Katalin
Magyarországi HR-Network Egyesület
Alelnök

Csutkai Réka
Oerlikon
Senior HR Manager

Lázár Kornél
ex-Ceva-Phylaxia
HR igazgató

10:05

Profession Insights: régiós munkaerőpiaci adatok és trendek, hogy a jó pedálra lépj

A toborzási szakemberek számára a 2024-es év is sok kihívást tartogat. Soha nem látott pozitív foglalkoztatási ráta, szakemberhiány, folyamatosan változó gazdasági környezet, vagy éppen az AI térhódítása. Hogyan találjunk megoldást a jelen problémáira úgy, hogy közben felkészültek legyünk a jövő tartogatta változásokra? Mindezt persze úgy, hogy közben vegyes érzések és változó környezet nehezíti a döntések meghozatalát? A válasz nem egyszerű, de a Profession szakmaiságával és adataival segítjük a jó döntések meghozatalát.

Kovács András Márció
Profession.hu
Key Account csapatvezető (Head of Key Account)

10:25

Hogyan tegyünk szert versenyelőnyre? Automatizálás és „okos HR” megoldások a gyakorlatban

A HR folyamatok átalakítása során az „okos HR”szoftverek használatára fel kell készíteni a szervezet minden egyes tagját azért, hogy ezekkel az új megoldásokkal támogatott változások valóban hozzák a kitűzött eredményeket.
Milyen mértékben építhetők be az automatizmusok a mindennapi HR folyamatokba?
Milyen szoftverek állnak ehhez rendelkezésünkre és mekkora versenyelőnyre számíthatnak a digitalizálódó vállalatok?
Mi lesz a sorsa a munkaerő vándorlás során keletkezett óriási mennyiségű adatnak?
Megoldásokat és bevált gyakorlatokat szállít nekünk az L-Soft.

Tamaskovics Melinda
L-Soft Zrt.
Tanácsadó

Hajnal Gábor
L-Soft Zrt.
Projektvezető

10:45

Ki lát bele leginkább a hazai HR-esek fejébe? Vote & Talk Blue Collar Edition

A kékgalléros munkavállalók toborzása, foglalkoztatása, megtartása is komoly kihívások elé állítja a HR-eseket. Ezeket a kihívásokat most Veletek közösen szeretnénk körbejárni. Egy interaktív programra hívunk Titeket, ahol a legégetőbb kérdésekben kérjük ki a véleményeteket. A színpadon pedig HR vezetők próbálják majd kitalálni, hogy mit is gondolhat a HR közösség többsége. Gyertek, nézzük meg közösen, hogy ki lát bele leginkább a fejetekbe. 😊

Moderátor:
Göltl Viktor

WHC
CEO

Kovács-Vitáris Mónika
Tyco Electronics Hungary Kft.
HR Site Manager

Egeressy Viktor
HARIBO Hungária Kft.
Head of HR

Bacsó György
Bayer Hungária Kft.
Lead HR Partner

11:15

Egyetértésben evezünk a vízesés felé

Vajon a megérzéseink helyesek azzal kapcsolatban, hogy mit kell, vagy kellett volna tenni egy adott döntési helyzetben? Könnyebb lesz a helyzet, ha a megérzéseket adat is igazolja?

Karády Edit
CX-Ray
CEO

11:35

Szövetkezzünk! – a szövetkezeti foglalkoztatásról dióhéjban

Rapid előadásban bemutatjuk az atipikus szövetkezeti foglalkoztatási formákat és a bennük rejlő lehetőségeket. Beszélgetünk arról, hogyan tudunk rugalmas feltételekkel alkalmazni három, olyan csoportot, amelynek élete során egyszer mindenki tagja volt/lesz:

  • Diákok, a jövő utánpótlása
  • Szakértő és lojális kismamák-kispapák
  • Nyugdíjasok és több évtizednyi szaktudásuk

Nerhaft Marianna
WHC
Szövetkezeti-szolgáltatás területi vezető

11:50

Mennyi az annyi? – béremelés, juttatások, versenyképesség 2024-ben

Hogy alakulnak 2024-ben a béremelések, hogyan változnak a juttatások, milyen hatása van a minimálbér és garantált bérminimum változásnak? Milyen hatása van ezeknek a változásoknak a munkaerőpiaci trendekre? Hogyan tudnak a vállalatok versenyképesek maradni és megtartani, magukhoz vonzani a munkavállalókat, hogyan reagálnak ezekre a változásokra a munkavállalók? Szakértőink ezekre az égető kérdésekre keresik a választ.

Moderátor:
Farkas Margit

EY
People Consulting Regional Leader, Partner

Klesitz Eszter
Valeo eAutomotive Hungary Kft.
Site HR Manager

Rolek Ferenc
MGYOSZ
Alelnök

12:20

Nem minden TALENT vezető, de minden vezető TALENT?

Amikor a cégnél a jövő vezetőiről és utánpótlás menedzsmentről beszélünk valóban fontos, hogy figyelembe vegyük, hogy jelenleg kik is a szervezetünkben dolgozó Talentek? Amikor a tehetségeket definiáljuk elég az intuíció és benyomás vagy objektív szempontokat is figyelembe tudunk venni? A tehetségmenedzsment- és vezetőfejlesztés számos kihívásokat és buktatók rejteget, éppen ezért érdemes több dimenzióból is megvizsgálni a folyamatot. Te valóban ismered ezeket a dimenziókat?

Németh Dóra
Assessment Systems Group
Senior Management Consultant

13:30

Startol a Powered by People terem

Uzsák Éva Virág
Freelance HR and Future of work expert, HR Fest content advisor

13:40

Hogyan közelíthető egymáshoz a Z-generáció és a vállalati szféra a diákmunkaerőpiacon?

A magyar tulajdonú UniYou digitális iskolaszövetkezet Z generációs vezetője, Szili-Török Adrienn olyan vibráló energiát hoz a székesfehérvári HR Fest-re, amire csak a fiatal vállalkozók képesek. A startupper előadásában bemutatja az UniYou szerepét a Z generáció és a vállalatok hídszerű összekötésében, amivel segíti a munkáltatókat a fiatalok megértésében és integrálásában. Adrienntől azt is megtudhatjuk, hogy miként bontakozik ki és ad új lendületet a diákmunkaerőpiacnak a Z generáció, és hogy miként lehet a bennük rejlő kreativitást és potenciált kiaknázni.

Szili-Török Adrienn
UniYou
CEO

14:00

Nemek közötti egyenlőség a munkahelyeken – Mit hoz az új EU-s irányelv az álláshirdetések, bértárgyalások és bértranszparencia területén? #Jövőépítők

A legtöbb országban a nők még napjainkban is alacsonyabb fizetést kapnak, mint a férfiak, ami súlyos anyagi kiszolgáltatottsághoz vezet. Az EU-s tagállamok listáján Magyarországon az egyik legnagyobb a nemek közötti bérszakadék értéke, és a különbség több mint 10 éve változatlan. A probléma összetett okokhoz vezethető, így többek között az álláshirdetésekben, illetve bértárgyalások és előléptetések során megjelenő nemi sztereotípiákhoz és nemi alapú diszkriminációhoz. Legkésőbb 2026-tól azonban mindannyiunknak tennünk kell ezek felszámolásáért. A 2023 májusában elfogadott új EU-s irányelv az említett területeken is kötelező lépéseket ír elő, melyeket a minimum 100 főt alkalmazó munkáltatóknak kell majd bevezetniük. Az előadásból megtudhatod, hogy mi vezet a bérszakadékhoz, hogy állunk a nemek közötti egyenlőség tekintetében EU-s kontextusban, mit mondanak a nemzetközi és magyar kutatások a problémáról és mit tehetünk annak érdekében, hogy olyan munkahelyeket teremtsünk, ahol a transzparencia, az egyenlőség és a lehetőségek jelentik a céges alapot. Az Amnesty Magyarországnál évek óta ezekért az értékekért dolgozunk, lépjünk együtt a nemek közötti munkaerőpiaci egyenlőségért.

Csernus Fanni
Amnesty International Magyarország
Nemek közötti egyenlőséggel foglalkozó szakértő

14:15

Elismerés mint megtartás

A kollégák megtartása egyre inkább kulcskérdéssé válik a munkaerőpiaci és gazdasági kihívások miatt is. De mit kell tennünk ahhoz, hogy a munkavállalóink elkötelezettek legyenek? Hogyan tudunk megtartó kultúrát építeni és életben tartani, hogyan használhatjuk az elismerést, a dolgozók bevonását az elköteleződés növelésében, ha a bérekkel már nem tudunk versenyezni, milyen béren kívüli eszközeink lehetnek. A meghívott HR vezetők ezekről a kérdésekről osztják meg tapasztalataikat és jó gyakorlataikat.

Moderátor:
Uzsák Éva Virág
Freelance HR and Future of work expert, HR Fest content advisor

Ujcz-Takács Natália
Grundfos Magyarország Kft
Head of Country & Plant HR

Horváth Ágnes
WHC
Üzletágvezető – szellemi munkaerő közvetítés és kölcsönzés

Magyar Miklós
VELUX
Regionális HR Igazgató CEE

14:50

Egészség, mint juttatás –
Bemutatkozik a HR Fest Health – Hello Székesfehérvár, Hello magyarországi HR-esek!

Mit tud a HR Fest Health? Neked és a HR csapatnak a munkavállalói és vállalati egészség kapcsán: adni, adni és adni.
Első előadáson mit adunk? Átnézzük a magyar piacon lévő egészséggel kapcsolatos juttatásokat. Ezekhez szeretnénk rövid áttekintéseket adni a költségük, hatékonyságuk, adminisztrációjuk, adójuk és a bevonható kollégák arányát tekintve. Mindezeket összefoglaló anyagként is átadjuk számodra. Mi ez, ha nem egy HR-es gyorstalpaló továbbképzés a munkavállalói egészségről. Dolgozol egy saját vállalati egészségprogramon? Akkor ne hagyd ki!

Balázs Iván
HR Fest Health
Vállalati egészségügyi juttatási szakértő

15:10

Mentális felkészültség; hogy hozod ki magadból a maximumot!

Tarts velünk egy különleges beszélgetésre, ahol Tarné Kovács Sarolta olimpiai bronzérmes és világbajnok öttusázó megosztja a mentális felkészültség titkait. Megtudhatjuk, hogyan kezeli a nyomást, a stresszt, és hogyan hozta ki magából a maximumot a legkritikusabb pillanatokban. A beszélgetés során betekintést nyerünk az élsportolók világába, bemutatva azokat a technikákat és stratégiákat, amelyek segíthetnek a munkahelyi kihívások kezelésében is. Ne hagyj ki egy inspiráló beszélgetést, ahol megismerheted a mentális felkészültség titkait közvetlenül egy olimpiai érmestől!

Piroska Tímea PCC
Antener Képzési Központ – Coach
Z-Press Kiadó – Ügyvezető

Tarné Kovács Sarolta
Alba Volán SC
Sportoló

15:30

Csapatépítő kihívás: sebezhetőség, kapcsolódás és szolidaritás

Van, hogy csapatépítés címén elvonulunk a világtól a természetbe és ott élünk át kihívásokat. Az outdoor kihívás néven nevezett programok önmagukban azonban nem garantálják, hogy a csapat erősödik általuk.
Mitől működik egy csapatépítő program? Milyen haszna van természeti, outdoor kihívásokra hívni a csapatunkat? Milyen tanulsága van az outdoor csapatépítésnek az önkéntesprogramok során?
Az Élményakadémia szakmai vezetője, Bárnai Árpád az outdoor csapatépítésben és a valódi felelősséggel járó önkéntességben rejlő lehetőségekről osztja meg a tapasztalatait.

Bárnai Árpád
Élményakadémia Egyesület
Szakmai vezető

9:40

Startol a Business Builders by HRmaster terem

Hajdu Péter
Speak Well Kft.
Ügyvezető, nyilvános beszéd tréner

9:50

Ha win-wint hallasz menekülj! – Change my mind!

Nagy-Józsa Dorottya PCC
Y2Y Hungary
Founder/CEO – HR Fest Advisory Board tag

Tóth Gergely
HR Fest
Alapító

10:10

Gázt adsz vagy fékezel – CEO kerekasztal

A gazdasági helyzet és az inflációs környezet erős kihívások elé állítja a cégeket, mik ezek a legfőbb kihívások, és hogyan próbálják a vállalatok megoldani ezeket, milyen választ adnak, gázt adnak vagy fékeznek? Ezekre a kérdésekre kaphattok választ ebben a kerekasztal beszélgetésben, ahol régió vállalatinak első számú vezetői osztják meg tapasztalataikat.

Moderátor:
Gombás Éva
Starge – A Leadership Resources Company
Founder

Belegrai Péter
MOTE
Tulajdonos, ügyvezető

Fazekas Bálint
Euronics
Kereskedelmi ügyvezető

10:40

Egy platform mind felett avagy bérszámfejtéssel bővített HRmaster minden személyügyi folyamat támogatására

A bérszámfejtés egy unalmasnak és kevéssé fejleszthetőnek tartott terület a legtöbb cégnél. Pedig kiemelkedő a fontossága és rengeteg izgalmas lehetőség rejlik benne!
Megmutatjuk, hogy a mesterséges intelligencia alapú automatikus folyamatok hogyan tudják megváltoztatni a cég minden szereplőjének az életét a munkavállalóktól a menedzsmentig és hogyan könnyítik meg a bérszámfejtők életét.
A HRmaster integrált HR platform kiemelkedő hatékonyságot biztosít a HR minden területén és ebben már a bérszámfejtés sem kivétel: óramű pontossággal működő rendszer, amiben minden pillanatok alatt a helyére kerül.

Dr. Mester Csaba
Evolution Consulting Kft.
CEO

11:00

Növekvő cégek különböző fázisainak HR-kihívásai

A régió dinamikusan fejlődik, ennek a növekedésnek pedig az egyik legfőbb motorjai a zöldmezős beruházások. De kik is ők, hol tartanak a fejlődésben, mik az aktuális sikereik és kihívásaik, hogyan tudnak tovább növekedni, és milyen tanácsokat tudnak megosztani hasonló cipőben járó kollégákkal? Erről mesélnek a kerekasztal beszélgetés résztvevői, akik különböző növekedési fázisban lévő zöldmezős beruházások HR vezetői.

Moderátor:
Dr. Mester Csaba

Evolution Consulting Kft.
CEO

Sándorné Bosnyák Ágnes
DENSO Gyártó Magyarország Kft.
HR Menedzser

Guzmics Eszter
LOTTE Aluminium Hungary Kft.
HR vezető

Balláné Varga Edit
Xomox Magyarország Kft.
HR Manager

11:30

JóPont Adománybolt – Ami az egyiknek szemét, a másiknak kincs #jövőépítők

Hogy kerül egy HR-es egy alapítványi kuratóriumba? Miben más egy társadalmi vállalkozás működése, mint egy for-profit szervezeté? Van-e helye a növekedésnek ebben a szektorban?
Hogyan lehet átfordítani a fogyasztói társadalom őrült működését egy több szinten is ható helyi erővé?
Mi a használati tárgyak értéke? Mi a közösség és az adományozás értéke? Mi egy nők által alapított és mozgásban tartott ügy értéke?
A küldetés megtartó erejéről, a pre-loved tárgyak mozgalmáról, egy organikusan növekvő társadalmi vállalkozás kihívásairól indít diskurzust veletek Jócsák Éva, a JóPont Alapítvány Kuratóriumi tagja és a GoTo Technologies Hungary Talent Acquisition Team Lead-je.

Jócsák Éva
JóPont Alapítvány és Adománybolt
Kuratóriumi tag

11:40

Üzlet.Ember.Város.

Sinkó Ottó, a Videoton társtulajdonosa, az egyik leggazdagabb magyar és az egyik legnagyobb teljes egészében magyar tulajdonú cég vezetője. Hogy vélekedik a nemzetközi és hazai gazdasági kihívásokról? Milyen hatással vannak ezek a trendek a Videotonra? Mit tapasztal a nemzetközi piacokon és milyen esélyt lát a növekedésre a Videoton és ezen keresztül a székesfehérvári régió számára?

Galambos Márton
Forbes
Főszerkesztő

Sinkó Ottó
VIDEOTON HOLDING ZRt.
CEO, Társ vezérigazgató

12:05

Sokszínűség a gyártósoron – Befogadó munkahely romáknak és másoknak

Miért elkerülhetetlen, hogy tudatosan foglalkozzunk a sokszínűséggel? Miért nem elválasztható a fenntarthatóság és a saját környezeti integráció? És vajon a HR felkészült-e a sokszínű munkahelyek működtetésére? Praktikus gondolatokkal várunk benneteket!

Moderátor:
Uzsák Éva Virág

Freelance HR and Future of work expert, HR Fest content advisor

Szokoli Réka
Motherson
HR Manager

Forgács István
Diversitas Központ Kft.
Stratégiai tanácsadó

Jáhny Ákos
Get Work Trend
Ügyvezető

13:25

Indul a HR AI Central terem

Nagy-Józsa Dorottya PCC
Y2Y Hungary
Founder/CEO – HR Fest Advisory Board tag

13:40

Milyen szervezettel lehet meglovagolni a Generatív AI hullámot?

A generatív AI technológiák rengeteg potenciális értéket ígérnek, de a szervezetek csak annyira képesek értéket teremteni ezekkel az eszközökkel, amennyire használni tudják őket. Milyen szervezeti képességeket kell építeni, milyen új szerepek alakulnak a szervezetekben, milyen struktúrákkal érdemes támogatni, hogy hasznosuljon az értékteremtési potenciál? Ezeket a kérdéseket járjuk körbe egy interaktív beszélgetés keretében.

Szertics Gergely
AI Partners
CEO

14:10

chatGPT a toborzásban – Ha belevágnál, de még nem tudod hogyan…

..akkor itt az idő, hogy belekóstolj a témába! Megvizsgáljuk, hogy hol tud hatékonyan segíteni az AI a toborzásban? Mely területeken válik be? Milyen egy jó prompt – és egyáltalán mi is az?! A workshop alatt a résztvevők gyakorlati példákon keresztül kapnak kézzelfogható tudást és inspirációt arról, hogy hogyan építsék be a mesterséges intelligenciát a mindennapi munkájukba. Foglalkozunk többek közt hirdetés írással, sourcinggal, market intelligence-szel, jelölt értékeléssel. …és már csak a mihez tartás végett: ezt a szöveget vajon ki, vagy mi írta?!

Kray Kata
The Source CODΞ Agency
Senior TA Advisor & Trainer

14:40

Produktivitás támogatása digitális eszközökkel

Most mindenki azon dolgozik, hogy a meglévő erőforrásiból kihozza a lehető legtöbbet! Ehhez mindenképpen össze kell fognia a HR-nek és a managementnek. Digitális eszközök segítségével növelhetjük a termelékenységet a jelenlegi gazdasági kihívások közepette is. Szerintünk a kulcs, itt az összehangoltságon van!

Tanczenberger Andrea
CHEQ
Divízió vezető

15:00

Hogyan csináljunk 24 órából 48-at?

Neked, nekem, Oprah Winfreynek vagy Elon Musknak ugyanúgy 24 órából áll a napunk. A kérdés az, hogyan hozzuk ki a legtöbbet ebből a 24 órából annak érdekében, hogy a legtöbbet hozzuk ki életünkből. Szeretném veled megosztani azokat a tanácsokat, melyek téged is segítenek. Hogyan határozd meg, hogy mi áll életed fókuszában? Hogyan tanulj meg nemet mondani? Hogyan engedd el a felesleges dolgokat életedben? Mi az, amit tarts meg? Hogyan találd meg a jó embereket? Hogyan delegálj? Hogyan tedd kiszámíthatóbbá a napokat? Hogyan tervezz? Hogyan kerüld el a káoszt? Ezekről mind-mind szó lesz előadásomon. Segítek, ha te is a legtöbbet szeretnéd kihozni a napjaidból!

Tomán Szabina
Toman Diet
Ügyvezető

15:20

A fenntarthatóság tanulható?

Atomsivatag vagy egy élhető világ? Milyen lesz az élet a Földön 30 vagy 50 év múlva? Mi lenne az egyén szerepe, és mi a felelős vállalatoké? Tanulható a fenntarthatóság? Mik az bevált eszközei a hatékony tanításnak? Miért fontos, hogy a cégek ezzel foglalkozzanak?

Kovács Szabolcs
GreenSense Consulting
Ügyvezető igazgató

15:40

(A)Intelligens coaching – új horizontok és etikai kihívások

A mesterséges intelligencia gyorsuló ütemben válik az életünk részévé, és ez még csak a kezdet. Minden szakmának, így a coachingnak is fel kell készülnie arra, hogyan tudja ésszerű keretek között integrálni a megnyíló új lehetőségeket, hogy nyertesként kerüljön ki az ember-gép versenyből. Az előadás adatok mentén rávilágít, hogy az AI mennyiben épült be a mai coaching gyakorlatba, hogyan használható a coaching folyamat különböző fázisaiban, és milyen etikai szempontokat kell figyelembe venni az alkalmazásakor. A résztvevők konkrét gyakorlati példán keresztül is betekinthetnek egy AI eszköz használatának lehetőségeibe.

Dobos Elvira
MyPro Solutions és a MyPro Analytics – Ügyvezető és társtulajdonos
Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége – Elnök
Szervezetfejlesztő coach, mentálhigiénés szakember

Gyurics Tamás
Acounto Magyarország Kft.
Ügyvezető

ELŐADÓK

feltöltés alatt

SINKÓ OTTÓ

VIDEOTON HOLDING ZRt.
CEO, Társ vezérigazgató

TOMÁN SZABINA

Toman Diet
Ügyvezető

TARNÉ KOVÁCS SAROLTA

Alba Volán SC
Sportoló

SZERTICS GERGELY

AI Partners
CEO

GALAMBOS MÁRTON

Forbes
Főszerkesztő

ROLEK FERENC

MGYOSZ
Alelnök

SÁNDORNÉ BOSNYÁK ÁGNES

DENSO Gyártó Magyarország Kft.
HR Menedzser

KÖSZÖNJÜK A RENDEZVÉNY FŐTÁMOGATÓJÁNAK

KIEMELT PARTNERÜNK

RENDEZVÉNYTECHNIKAI PARTNERÜNK

JEGYEK

SUPER EARLY BIRD JEGY


– Korlátlan belépés –
Ebéd –

34. 990 FT+áfa

24.990 FT+ áfa

december 15-ig

EARLY BIRD
JEGY


– Korlátlan belépés –
– Ebéd –

34. 990 FT+áfa

29.990 FT + áfa

december 16-tól
január 16-ig

NORMÁL
JEGY


– Korlátlan belépés –
Ebéd –

34.990 FT+ áfa

január 17-től

JEGYVÁSÁRLÁS

CSOPORTOS JEGY


5 fő részére
– Korlátlan belépés –
– Ebéd –

116. 990 Ft + áfa

JEGYVÁSÁRLÁS

10 db jegy feletti
vásárlás esetén kérj tőlünk egyedi ajánlatot a hello@hrfest.com-on

FESZTIVÁLTÉRKÉP

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mit tartalmaz a megvásárolt belépőjegyem?

Korlátan belépést a HR Fest-re, ebédet, kávét és vizet.

Hogyan jutok be a HR Fest eseményre?

Jegyvásárláskor kaptál egy QR-kódot tartalmazó levelet, annak a segítségével jutsz majd be a rendezvényre. Ennek felmutatásával tudsz majd kávét és ebédet is kiváltani.

Mit vigyek magammal és mit viseljek a HR Festen?

Ez egy szakmai fesztivál, kényelmes ruhában és cipőben érkezz 🙂 Ingyenes ruhatárat biztosítunk! Szükséged lehet a névjegykártyádra és jegyzetfüzetre.

Hogyan közelíthető meg a helyszín?

A helyszín Székesfehérvár belvárosában található, térképért kattints: Mercure Hotel Magyar Király

A legjobb, ha tömegközlekedsz 🙂
Ha mégis autóval érkezel, összegyűjtöttünk neked pár helyszínt, ahol jó parkolási lehetőségeket találhatsz:
– Zichy liget
– Színház utca (vagy Dr. Koch László), a Színház mögött találsz egy nagy parkolót
– Eszperantó tér (Székesfehérvár 3 posta mellett)
– Csitáry uszoda és környéke (Mészöly Géza utca vagy Szabadságharcos utca)
– Alba Pláza és környéke (Palotai út)

Miért fontos, hogy letöltsem a rendezvény applikációját?

Környezetbarátabb megoldásként programfüzet helyett applikáción éred el a HR Fest részletes programját, ahogy az előadók és kiállítók listáját is. Töltsd le a HRFest applikációt, regisztrálj azzal az e-mail címeddel, mellyel regisztráltál eseményünkre. Minden további HR Fest eseményt ebben az applikációban követhetsz majd. Állítsd össze a saját programod, kapj értesítést a kedvenc előadásaidról és értesülj elsőként a hírekről!

Mi az a Jövőépítők?

Friss kezdeményezésünket az idei Business Festen indítottuk útjára! Célja, hogy segítsünk jobbá és fenntarthatóbbá tenni a világot: ezt elsőkézből származó példákkal, és kiemelkedő szervezetek bemutatásával tesszük, keresd a Jövőépítők témáit a programban is.

Egyéb kérdéseimmel hova fordulhatok?

Írj nekünk az hello@hrfest.com címre, ahol ahogy tudunk válaszolunk neked.

TOVÁBBI EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

KÖVESS MINKET KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!