A HR FEST SZÉKESFEHÉRVÁR KIÁLLÍTÓI

feltöltés alatt

1
WHC Víz átvételi pont

Bővebben

2
WHC – Ha kell egy jó csapat
A WHC standon nyereményjátékkal várjuk a vendégeket.

Bővebben

3
Loc(k)albox – Az innovatív céges ajándékozás szakértője
Elhoztuk a világ első okos ajándékdobozát.

Bővebben

4
Amnesty International Magyarország
Jogvédő civil szervezet

Bővebben

5
SkillDict Zrt – “LEGÓzz össze” tananyagokat, tudásbázist!” – SkillToolkit Live! tudásmenedzsment alapú adaptív eLearning platform.
Élő eLearning rendszer és tananyagfejlesztés bemutató.

Bővebben

6
WHC Kávézó

Bővebben

7
CHEQ – A legrövidebb út a kollégáidhoz.
Kösd össze a vezetőség és a fizikai dolgozókkal.

Bővebben

8
HRmaster
A HRmaster egy 21 modulból álló integrált szoftverrendszer.

Bővebben

9
Perfekt Zrt.
PERFEKT: Igényekre szabott képzések és komplex tréningek.

Bővebben

10
Assessment Systems
Kiválasztás, fejlesztés és stratégiai HR egy helyen!

Bővebben

11
AjándékGuru – egyedi reklámajándék
Kreatív, okos ajándéktárgyak – céglogóval emblémázva

Bővebben

12
HR Fest Health
a HR-esek első számú forrása egészségügyi juttatások terén

Bővebben

13
UniYou digitális iskolaszövetkezet
Diákfoglalkoztatás még soha nem volt ilyen egyszerű. Teszteld!

Bővebben

14
Spark Promotions
Emblémázott reklámajándékok, promóciós- és munkaruházat.

Bővebben

15
CX-Ray
HR szervezetdiagnosztikai felmérések > adatvezérelt döntésekre.

Bővebben

16
Predor
Munkaidő-nyilvántartó rendszer

Bővebben

17
MercerMarshBenefits – benefits that truly benefit
Segítünk navigálni a HR kockázatok világában.

Bővebben

18
Alba Innovár Digitális élményközpont /Székesfehérvár fejlődéséért alapítvány/
A digitalizáció megismertetetése minden korosztállyal.

Bővebben

19
Kávékikötő
exkluzív kávékóstolók | kávé és italszolgáltatás rendezvényekre, irodáknak

Bővebben

1
WHC Kávézó

Bővebben

2
Kávékikötő
exkluzív kávékóstolók | kávé és italszolgáltatás rendezvényekre, irodáknak

Bővebben

3
Meghallgatunk.online
mentális egészség – HR szolgáltatás cégeknek

Bővebben

4
Digitális társasjáték – TouchGameTable
Connect generation program

Bővebben

A WHC földszinti standján nyereményjátékkal, az emeleten pedig frissítővel és kávéval várunk.
A HRmaster integrált szoftverrendszer 21 moduljával lehetőséget biztosít a szervezet humán erőforrásait érintő összes terület irányítására. Napi munkavégzést támogató megoldásokat kínál a szervezet minden tagja számára a riportoktól a munkáltatói nyilvántartásokon át a papír nélküli adminisztrációig.
Rugalmas munkaerőt keresel? Csökkentenéd a költségeket? Időt nyernél HR-eseidnek?
Bemutatjuk Neked a diákfoglalkoztatás új generációját:
– hipergyors
– 100%-ban digitális
– rejtett költségek nélkül
Ez az UniYou.
Egy hirdetésfeladás csak 90 mp. Próbáld ki és szerezd meg ajándékainkat! 😉
Gyere és találd meg a vállalati kommunikációs hangod nálunk! Nem rejtegetjük, minden stílusnak megvan a maga varázsa és buktatója. Fedezd fel, melyik a neked való út a sikerhez, és mi segítünk kapcsolatba lépni kollégáiddal, hogy használni tudd azt. Várunk a standunkon!
A Mercer Marsh Benefits (MMB), vezető HR tanácsadó, kockázati szakértő és juttatási technológiai cég kollégái bemutatják a Mercer Total Remuneration Survey-t. A felmérés hozzáférést biztosít átfogó bér- és juttatási adatokhoz, az iparágak és munkakörök széles skáláján.
Ha autóversenyző lennél mi jellemezne Téged? Nyers tehetség lennél, aki türelmesen és átgondoltan előz, vagy csak a cél számítana stratégiák és manőverek nélkül? Gyere és próbáld ki magad az Assessment Systems-nél: versenyezz akár egy igazi Forma1-es pilóta, és nyerd meg nyereményeink egyikét!
Célunk, hogy széleskörű és magas színvonalú szakmai képzéseinkkel a lehető legmagasabb szinten tegyünk eleget a képzésben résztvevők igényeinek és elvárásainak. A PERFEKT standjánál tudásalapú játékokkal, mikrotréningekkel és ajándékokkal várunk minden kedves érdeklődőt!
Cégünk fejleszti a Predor beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszert. A HR vezetők terheit töredékére csökkentik az automatizált, grafikus riportok. Gyorsan áttekinthetők a menedzsment számára fontos információk. Bármilyen bérszámfejtó szoftver számára automatizált adatátadást biztosítunk.
A Spark Promotions egy generációkon átívelő családi vállalkozás, mely mára a reklámajándékozás piacának egyik kiemelkedő szereplőjévé vált. Termékportfóliójuk tartalmaz számos hagyományos és egyedi reklámajándékot, öko termékeket, promóciós ruházatot és munkaruházatot egyaránt.
Játszva szeretnél 50.000 Ft értékű nyereménnyel gazdagodni? Megkóstolnál világbajnok kézműves finomságokat? Gyere a standunkhoz és mindezek mellett, ismerd meg a világ első okos ajándékdobozát. Megmutatjuk miként fér bele egyetlen ajándékba: Játék+Élmény+CSR+Brandépítés+Gasztronómia.
A CX-Ray HR szervezetdiagnosztikai eszközeinkkel célunk, hogy elégedettségfelméréssel, teljesítményértékeléssel és hálózatelemzéssel átlátható, transzparens, világosan megfogalmazott és célorientált szervezeti működéshez segítsük hozzá partnereinket, így a legjobbat tudják kihozni az embereikből.
Azért dolgozunk, hogy az emberi jogok mindenkit megillessenek. A munkáltatóknak és munkavállalóknak szóló programjaink elsősorban a nemek közötti, illetve a szexuális és nemi kisebbségekhez tartozók egyenlőségének megvalósulását segítik.
Szeretnél még hűségesebb és motiváltabb munkavállalókat? Kiállításra készülsz vagy meglepnéd üzleti partnereid? Bemutatunk egy egyszerű, de nagyszerű megoldást, hogy növeld elkötelezettségüket? Egyedi logós, kreatív és okos ajándéktárgyak, céglogóval emblémázva melyek növelik céged presztizsét!
Használd LMSed kiegészítésére vagy önálló LMSként!
Tárold egyszer – használd fel többször: készíts néhány kattintással “LEGO építőkocka szerű” újrafelhasználható tananyag elemeket (pl.: kép, videó, tesztkérdés, fogalom, tananyag dia) és fejlessz belőlük valós időben ismétlődés-mentes tananyagokat!
Az Alba Innovár Székesfehérvár általános- és középiskolás diákjaival ismerteti meg a digitalizációs világot, illetve ad orientációt a pályaválasztásukhoz. A munkaerőpiaci igényekhez igazodva felnőttképzés keretében oktatja a munkavállalókat, és fejleszti a jövő munkaerőpiacán szükséges készségeket.
“A kávénál csak egy dolgot szeretünk jobban: kávét készíteni.”
| exkluzív kávékóstolók | kávé és italszolgáltatás rendezvényekre, irodáknak |
Coaching Mentálhigiéné
Pszichológia Online konzultáció képzett szakemberekkel cégeknek.
TGT asztal, mögötte digitális kijelzőn a játékok.
Szeretnénk bemutatni számodra a HR Fest Health-et. Célunk, hogy a jövőben támogassuk munkátokat és segítsünk eligazodni a munkavállalói egészségügyi lehetőségek és egészség programok között. A HR-csapat és cégvezetők munkáját anyagainkkal, előadásainkkal, kutatásainkkal, szakértői anyagokkal tudjuk segíteni döntéseikben.