Skip to main content

Színes kihívások – Endrei-Kiss Judit májustól a Vanguards és a Nanushka csapatában folytatja

Szeretnénk, ha a HR Festtől tudnátok meg elsőként, hogy Endrei-Kiss Judit leköszön a Yettel (Telenor) HR vezérigazgató-helyettesi pozíciójáról és májustól új színekben folytatja szakmai munkáját a Vanguards Fashion Group Zrt. divatipari holding és a csoporthoz tartozó Nanushka International Zrt. csapatában Group Chief People Officer munkakörben.

Endrei-Kiss Judit az ELTE pszichológia szakán végzett, széleskörű stratégiai- és operatív HR vezetői, illetve szervezet- és vezetőfejlesztői tapasztalatokkal rendelkezik. Korábban a Shell-nél dolgozott HR vezetőként, ezt követően társaival létrehozta az azóta is sikeres Ascon Consulting szervezetfejlesztő- és változásmenedzsment céget.

2014-ben csatlakozott a Telenor üzleti transzformációjához senior szervezeti változásmenedzsment tanácsadóként, majd a Telenor Group-nál támogatta a vállalat nemzetközi szervezeti- és üzleti átalakulási törekvéseit. Judit 2017-től vezeti a Telenor Magyarország People divízióját, 2018 óta pedig HR területért felelős vezérigazgató-helyettese a mára közel ezerhatszáz fős telekommunikációs vállalatnak. Vezetése alatt több szervezeti- és üzleti változásra került sor a Telenornál, többek között erre az időszakra tehető a Telenor/PPF akvizíciója és tulajdonosváltása, a szervezeti kultúra átalakítása, a People First stratégia bevezetése, valamint a Telenor/Yettel márkanév váltás is. Judit nevéhez számos innovatív HR- és munkáltatói márka fejlesztési projekt fűződik.

A Nanushka International Zrt.-ről

A tizenöt éve működő magyar divatmárka nemzetközi sikerei a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelővel való szoros együttműködésének gyümölcse, mely kivételes lehetőséget látott a Nanushkában, ezért az általuk kezelt EXIM Növekedési Alap 2016 végén befektetett a márkába. A GB & Partners befektetése óta a Nanushka a világ több mint ötven országában 60-ról 500-ra növelte a nemzetközi viszonteladói számát és a 2016-os 335 millió forintos árbevételével szemben 2018-ban már 2.6 milliárd forintos árbevételt és 300 millió forint pozitív EBITDA eredményt tudott felmutatni. Ezt követően 2020-ban már a Vanguards csoport tagjaként a koronavírus okozta világgazdasági helyzet ellenére is 7 milliárd, 2021-ben pedig 12 milliárd forint nyereséget ért el. Ezzel az eredménnyel másodszorra szerezte meg európai divatmárkák közötti listavezető helyét a Financial Times Európa leggyorsabban növekvő vállalatainak rangsorán.

A Vanguards Fashion Group Zrt.-ről

A GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelővel közös eredményeire alapozva Baldaszti Péter, a Nanushka vezérigazgatója és társtulajdonosa 2020-ban alapította a Vanguards Fashion Group Zrt. divatipari holdingot, melynek a Nanushka mellett mára tagja a budapesti AERON, illetve a milánói SUNNEI márka is. A Vanguards portfolió vállalatai egy olyan nemzetközi divatipari szakemberekből álló csapattal dolgozhatnak együtt, amelynek tagjai képesek ötvözni a nemzetközi luxusmárkáknál szerzett széleskörű tapasztalatokat a Vanguards alapítóinak agilis vállalkozói hátterével.

A Vanguards és a Nanushka csapatában Juditot új HR innovációs és szervezetfejlesztési kihívások várják, amelyen keresztül mélyebb betekintést nyer majd a hazai és nemzetközi luxusiparba.  

Judit a HR Fest Advisory Board-jának és a HRBEST zsűrijének is tagja, gratulálunk új pozíciójához és sok sikert kívánunk az izgalmas, új feladatokhoz a HR Fest csapata nevében!

uigitdev

About uigitdev

Share via
Copy link
Powered by Social Snap